Stiri extrasport

Soția fotbalistului român a izbucnit: „Aici în fiecare zi e împușcat cineva. Fac atac de panică la cinema”

+65 Foto
Elena Mățan, partenera lui Alexandru Mățan (Columbus Crew), a argumentat de ce nu s-ar muta niciodată definitiv în SUA

Articol de Andra Mocanu  —  duminică, 24 septembrie 2023

Elena Mățan, partenera lui Alexandru Mățan (Columbus Crew), a argumentat de ce nu s-ar muta niciodată definitiv în SUA.

După experiența de la Rapid (august-decembrie 2022), Mățan a revenit la Columbus la finalul anului trecut, alături de Elena, logodnica lui deja de 3 ani.

Elena Mățan: „În SUA îți este frică să mergi noaptea pe stradă”

Într-o sesiune de Q&A, Elena Mățan a răspuns pe Instagram la întrebarea „Cum este viața în America? Avantaje și dezavantaje”.

„Este o experiență frumoasă, însă nu m-aș muta definitiv aici. Avantajele sunt oportunitățile pe care ți le oferă (n.r. - SUA), în materie de orice, învățământ, business etc. 

Dezavantajele sunt armele, în fiecare e împușcat cineva, atentate la școli, cinema, magazine. Eu de când locuiesc aici și a fost atentatul la cinema nu mai pot merge, fac atac de panică de la frică. Îți este frică să mergi noaptea pe stradă, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată”, a răspuns Elena Mățan.

Elena Livadariu este pasionată de modă și are propria linie vestimentară, pe care o promovează cu mândrie pe contul de Instagram. Aceasta postează des fotografii spectaculoase pe rețelele de socializare, cu care i-a încântat pe urmăritori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.