Cupa Romaniei

Dinamo vinde bilete cu FCU Craiova prin 3 canale diferite: „Regim special”

Dinamo vinde bilete la meciul cu FCU Craiova din Cupa României Betano prin 3 canale diferite: club, PCH și Sud Dinamo.

Articol de Alexandru Barbu  —  Sunday, 24 September 2023

Dinamo vinde bilete la meciul cu FCU Craiova din Cupa României Betano prin 3 canale diferite: club, PCH și Sud Dinamo.

  • Dinamo - FCU Craiova, duel din prima etapă a grupei C, se joacă marți, de la 21:00, pe Arena Națională, live pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1 

În postarea obișnuită dedicată punerii în vânzare a biletelor, Dinamo a anunțat că tichetele pentru partida cu FCU Craiova se pot achiziționa atât online, de pe site-ul bilete.ro, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la Arena Națională. 

„Biletele pentru Peluza Cătălin Hîldan și Peluza Sud Dinamo se vând într-un regim special, direct către galerii”, au informat, de asemenea, „câinii”. 

Și într-adevăr, PCH vinde bilete separat, pe aceeași platformă bilete.ro, dar folosind un link diferit față de cel utilizat de club. Inclusiv Sud Dinamo va comercializa tichetele pe cont propriu, pentru sectorul 111.

Dinamo nu a mai apelat la această metodă, folosită uneori de echipele din primele două eșaloane, dar cu linkuri separate doar pentru bilete gazde/oaspeți.

Prețul biletelor de la Dinamo - FCU Craiova

  • Tribuna 2 (inel 1): 45 RON
  • VIP II: 90 RON
  • VIP I: 120 RON

Programul de la casele de bilete: 

  • Pentru dinamoviști: marți, 14:00 - 21:45 (Maior Coravu & Pierre de Coubertin)
  • Pentru oaspeți: marți, 17:00 – 21:45 (Bd. Basarabia)

Alte informări ale clubului Dinamo: 

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate). Abonații vor intra la meci pe baza invitației primite pe e-mailul cu care au achiziționat abonamentul, beneficiind de un loc corespunzător celui de pe card. 

Family Zone-ul va fi amplasat la Tribuna 2, sector 117, copiii sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil. În cadrul aceluiași sector, studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 30% reducere. 

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete. 

Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 19.00. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei.

VIDEO. Nocturna mobilă, instalată la stadionul din Oradea înaintea meciurilor de Cupă cu FCSB și Dinamo

>

Mai multe articole despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.