Liga 1

Dublură

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii vor să-i creeze concurenţă lui Cristi Pulhac şi s-au reorientat spre Carlinhos (21 de ani), fundaşul stînga al lui Santos.

Roş-albii ştiu deja posturile pe care mai au nevoie de jucători: fundaş şi mijlocaş stînga, plus un închizător! Pe banda stîngă a apărării, Cristi Pulhac, titularul de drept al se­zo­nului trecut, este singurul care nu are rival, iar “cîinii” îi caută con­curenţă serioasă.

Favorit pare Carlinhos (21 de ani), de la San­tos, jucător mo­ni­to­rizat de roş-albi încă din iarnă. Brazilienii vor pen­­tru inter­na­ţio­­na­lul de tine­ret 1,5 milioane de euro, însă funda­şu­lui stînga îi expiră contractul în această iarnă, iar “cîinii” doresc să profite şi să-l aconteze pentru o sumă mult mai mică. Ei par dis­puşi să aştepte şi pînă în de­cem­brie pentru a-l lua gratis pe Carlinhos.

Cristi Pulhac s-ar putea despărţi de Dinamo în această vară, avînd în vedere relaţiile tensionate cu Rednic, dar şi nemulţumirile sale financiare. Are un salariu de 28.000 de dolari pe an şi încă n-a semnat noul contract oferit de roş-albi, cu 60.000 de dolari pe sezon.

Tînărul Nico­lae Muşat (21 de ani), soluţia din pepiniera proprie pentru postul de fundaş stînga, care a fost pro­movat la prima echipă de Rednic în vara lui 2007, se reface după o operaţie de varice suferită în urmă cu cîteva săptămîni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.