Liga 1

Charalambous a venit vesel la interviuri, dar o întrebare l-a făcut să își iasă din fire: „Ce e asta?! Am obosit!”

+18 Foto
FCSB a făcut scor în deplasarea cu Sepsi, scor 5-2. Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a început discursul într-o notă veselă, dar a plecat nervos din fața jurnaliștilor.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 24 septembrie 2023

FCSB a făcut scor în deplasarea cu Sepsi, scor 5-2. Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a început discursul într-o notă veselă, dar a plecat nervos din fața jurnaliștilor. 

Elias Charalambous, după Sepsi - FCSB 2-5

„Vreau să îmi felicit încă o dată jucătorii pentru cele 3 puncte și pentru o victorie mare. Nu știu dacă ne așteptam să începem atât de bine meciul. A fost un lucru bun, am marcat rapid două goluri. Nu va fi ușor în continuare, avem multe meciuri de jucat. Acum mă bucur pentru elevii mei. Sărbătorim în această seară, apoi capetele jos și continuăm.

Mereu am spus că mulți jucători defensivi de la noi pot marca goluri. Olaru nu a înscris atât de mult sezonul trecut, știam că va începe. Muncește din greu, mă bucur că avem mulți fotbaliști care înscriu. Sincer, toate golurile de astăzi au fost frumoase. Nu îl pot alege pe cel mai frumos.

Pentru mine e plăcut să avem meciuri dese, sunt mai bune decât antrenamentele. Mi-ar plăcea să câștigăm tot, nu contează cum”, a spus Elias Charalambous la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Antrenorul celor de la FCSB a lăudat prestația lui Mihai Lixandru, folosit fundaș central la Sf. Gheorghe: „Sunt foarte fericit pentru el. Ca întotdeauna, când fotbaliștii nu au minute, sunt dezamăgiți. El nu e așa. Muncește din prima zi de când l-am cunoscut într-un mod fantastic, e un profesionist. Sunt persoana care crede că atunci când cineva muncește și e profesionist, e răsplătit. Lix a fost fantastic azi!”. 

Întrebarea care l-a enervat pe Charalambous

În finalul interviului, Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e principalul antrenor, el sau Pintilii: „Am o relație perfectă cu Pintilii. Nu știu de ce oamenii spun altceva. Sunt obosit de aceste discuții. 

Ce întrebare e asta?! Poți veni la antrenament și să vezi ce se întâmplă. Tot staff-ul pregătește, suntem o echipă. Nu mă simt eu șeful. Au tot fost zvonuri de când am venit. Dacă nu există probleme mai mari de discutat, discutăm și despre asta...”.

VIDEO CU GOLUL. Darius Olaru, execuție superbă cu piciorul stâng pentru 0-2 în Sepsi - FCSB

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.