Campionate

Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după lecția primită de la Diego Simeone: „E doar vina mea”

Carlo Ancelotti/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 25 September 2023

După ce Real Madrid a fost surclasată de Atletico, scor 1-3, Carlo Ancelotti a luat vina eșecului asupra lui.

Dacă diferența de scor a fost mică, cea în ceea ce privește jocul a fost uriașă. Real Madrid fost dezorientată în atac, fără un punct de sprijin în față. Iar apărarea a lăsat de dorit. Morata și Griezmann au făcut ce au vrut în careul advers și au marcat cu cu fiecare dată cu capul.

Real era condusă cu 0-2 după 18 minute, iar Ancelotti a fost întrebat cine e vinovatul principal pentru acest lucru. „E doar vina mea”, a declarat antrenorul Realului, potrivit Marca.

Carlo Ancelotti, concluzii după înfrângerea lui Real Madrid cu Atletico

„Nu am început bine, nu ne-am apărat bine, am fost fragili. La 2-0 au făcut jocul pe care au vrut să îl facă, apărându-se bine. Au jucat bine pe tranziții rapide. În acest sens, Atleti s-a descurcat mai bine decât noi.

Problema a fost una de fragilitate defensivă, pe care nu am avut-o în primele meciuri. În doar 46 de minute am primit trei goluri, la fel de multe ca în toate meciurile anterioare. Am fost fragili, nu a fost o seară bună și nu ne-am apărat bine, așa cum o făceam de obicei. Nu am fost compacți și Atleti a profitat de asta.

Cele 3 goluri au fost trase la indigo. Fundașii centrali nu au fost bine poziționați, nu am fost compacți deloc. Atletico e una dintre cele mai bune echipe în ceea ce privește defensiva, nu lasă spații. Dar nu de asta am pierdut, nu am avut probleme în ofensivă, ciîn defensivă”, a declarat Ancelotti, conform sursei menționate.

VIDEO. Rezumat: Atletico Madrid - Real Madrid 3-1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.