Liga 1

Dragoș Iancu a ieșit din sala de operație după 5 ore » Verdictul chirurgului + Primele declarații ale jucătorului

+17 Foto
Dragoș Iancu pe patul de spital/ Sursa foto: Facebook @FC Hermannstadt

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 25 septembrie 2023

Dragoș Iancu (20 de ani), mijlocașul lui Hermannstadt, a fost operat după ce a suferit o fractură deschisă de peroneu în meciul cu Petrolul, 0-0, în urma unei intrări prin alunecare a lui Valentin Țicu, căpitanul ploieștenilor. De asemenea, lui Dragoș i-au fost afectate și ligamentele și tendoanele gleznei.

Iancu a fost transportat duminică seară la spitalul privat Monza din București, unde a fost operat în dimineața zilei de luni de chirurgul Gabriel Dinu.

UPDATE » Video: Primele declarații ale lui Dragoș Iancu după operație

>

„Mă simt foarte bine, chiar super! Operația a fost puțin cam lungă, vreo patru ore. Doctorul mi-a zis că totul e bine și a promis că în trei, patru luni o să revin pe teren. Nu am dureri, totul e sub control. 

Domnul președinte Dani Coman mi-a dat asigurări că voi face recuperarea în cele mai bune condiții, totul va fi suportat de club. Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje, am primit sute. Sper să revin mai puternic”, a declarat Dragoș Iancu pentru site-ul lui Hermannstadt.

Dragoș Iancu a stat 5 ore în sala de operații. Verdictul chirurgului

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dragoș a stat în sala de operații puțin peste 5 ore, de la 8:00 până la 13:10. Intervenția chirurgicală a fost una complicată, lucru transmis de medic președintelui celor de la Hermannstadt, Dani Coman..

„Așa cum a promis medicul, Dragoș Iancu va putea juca din nou fotbal”, a declarat Dani Coman, pentru GSP. Acesta este verdictul la care spera și jucătorul, care duminică seară a întrebat de repetate ori dacă va mai putea să revină pe teren.

FOTO. Atenție, imagini dure. Accidentarea horror suferită de Dragoș Iancu

+17 Foto
Foto: Captură Orange Sport

Din informațiile GSP, o parte din costurile operației sunt plătite din asigurarea jucătorului, urmând ca restul sumei să fie acoperită de clubul Hermannstadt.

Vreau sa mă întorc în 3 luni. Numai la asta mă gândesc! Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Voi fi bine! Sunt puternic!

- Dragoș Iancu, înainte de operație, pentru GSP.ro

VIDEO. Momentul cumplit în care Dragoș Iancu se accidentează în Petrolul - Hermannstadt 0-0

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.