Campionate

Portarul din Bundesliga, înnebunit de iubita fotomodel: „Prea multă clasă”. Declarații spumoase: „O facem de 5 ori, dar niciodată după înfrângere”

Articol de Cristina Pîrvu  —  luni, 25 septembrie 2023

Kevin Trapp (33 de ani), fotbalistul german care joacă pe post de portar la Eintracht Frankfurt în Bundesliga, are o relație de ceva vreme cu fotomodelul Izabel Goulart, care a făcut de curând furori la Săptămâna Modei de la Milano. 

Fotomodelul brazilian a atras toate privirile la evenimentul din Italia, Izabel Goulart nu a ezitat să se fotografieze în locurile inedite din Milano, la Duomo, dar și pe străzile emblematice din capitala modei. 

În cadrul Săptămânei Modei de la Milano, partenera lui Kevin Trapp a participat la evenimentele Dolce & Gabbana și nu s-a lăsat intimidată nici de ploaia din weekend. Îmbrăcată în haine elegante și extravagante, Izabel Goulart și-a arătat formele perfecte de fotomodel. Ținutele sumare au fost cele care i-au pus în valoare frumusețea. (vezi galeria foto)

Comentariul lui Kevin Trapp

Izabel Goulart a împărtășit pe rețelele de socializare numeroase fotografii și clipuri video în care e surprinsă defilând pe străzile din Milano. Partenerul ei, portarul Kevin Trapp, a comentat cu entuziasm la pozele ei de la Săptămâna Modei de la Milano. „Prea multă clasă”, a scris fotbalistul pe Instagram, la una dintre pozele iubitei lui. 

„Eu și Kevin facem sex de 4-5 ori pe săptămână, dar nu când echipa lui pierde” 

Splendida Izabel Goulart are 4,7 milioane de followers pe Instagram. La un moment dat, ea a acordat un interviu despre relația cu fotbalistul, a vorbit despre viața lor intimă. „Eu și Kevin facem sex de 4-5 ori pe săptămână, dar nu când echipa lui pierde”, dezvăluia Izabela, unul dintre faimoșii „îngeri” ai casei de modă Victoria's Secret, în urmă cu câțiva ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.