Liga 1

“Fără critici!”

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ionel Ganea vrea ca în noul sezon Marian Iancu să nu mai arate cu degetul spre jucători şi să plătească la timp salariile.

– Ionele, Poli a făcut deja 5 trans­feruri: Rada, Chidi, Da Cos­ta, Taborda şi Sretenovici. Ce părere ai?
– Din punctul meu de vedere, sînt bine veniţi, oricum aveam nevoie de întăriri. Rămîne acum să vedem cît de buni sînt şi dacă se ridică la pretenţiile conducerii.

– În ce compartiment crezi că avea Poli mai mare nevoie de jucători?
– Nu ştiu exact, pentru că ju­că­tori buni avem şi acum. Eu îl aş­tept pe Alexa să revină cît mai re­pe­de, fiindcă e un fotbalist pro­vi­denţial pentru noi la mijlocul te­re­nului şi s-a văzut cît de mult i-am sim­ţit lipsa în returul cam­pio­na­tu­lui. Dacă vine şi Contra, aşa cum a promis, atunci zic că sîntem pe drumul cel bun.

– Ce trebuie schimbat la Poli în sezonul viitor pentru un loc mai bun în clasament?
– Eu cred că ar trebui să fie o singură schimbare majoră, iar cheia este la domnul Iancu, aşa cum am mai spus-o. Chiar el a declarat că doreşte ca în anul următor să ne critice cît mai puţin.

– Te referi şi la bani, cînd spui că patronul are soluţia?
– Şi banii sînt o problemă. Contractele şi primele trebuie să fie plătite la timp, pentru că jucătorii nu au voie să se gîndească la alt­ceva decît la fotbal. Aşa ar fi mai mul­tă linişte, iar echipa nu ar mai avea scuze dacă nu ar exista rezultate. Personal, am o vîrstă, o experienţă şi nu mai sînt cu gîndul la bani. Nu vreau să fiu înţeles greşit. Dar atenţia altora poate fi distrasă de o si­tua­ţie financiară neplăcută. Ori­cum, cei care se gîndesc doar la bani nu vor ajunge departe. Per­forman­ţa cere sacri­fi­cii, iar noi trebuie să le facem în acest an.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.