Liga 1

Mircea Rednic, în pericol » UTA caută deja un alt antrenor

Mircea Rednic/ foto: Facebook @UTA

Articol de Remus Răureanu, Adrian Duţă  —  luni, 25 septembrie 2023

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul de la UTA, este în pericol să fie demis după startul slab de campionat. Arădenii au două victorii în 9 meciuri de SuperLiga în acest sezon, 1-0 cu Poli Iași și 2-1 cu FCSB.

UTA are 8 puncte și este pe locul 14 în Liga 1, de baraj de menținere/promovare. A evitat în ultimele minute o nouă înfrângere în etapa trecută, când a egalat la doi în deplasare cu FC Botoșani. 

A fost primul meci pe bancă pentru Rednic după recuperarea în urma infarctului miocardic suferit în timpul partidei cu FCSB.

UTA îi caută înlocuitor lui Mircea Rednic

Din informațiile Gazetei Sporturilor, UTA a început să caute deja un alt antrenor. Conducerea clubului luat legătura cu mai mulți impresari și tehnicieni cu scopul de a-i găsi un înlocuitor lui Rednic.

Mircea a avut mână liberă la transferuri în perioada de mercato din vară și a adus 21 de jucători la Arad, iar echipa s-a exprimat extrem de modest. UTA are 5 înfrângeri și golaveraj negativ (-6) după 9 partide disputate din campionat.

16 meciuriare Rednic pe banca celor de la UTA până în acest moment

Rednic este antrenorul „textiliștilor” din 25 aprilie și a evitat retrogradarea echipei în sezonul trecut. A câștigat barajul cu Gloria Buzău, 5-1 general.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.