Campionate

Shakira a plătit un milion de euro doar ca să-l atace pe Gerard Pique! S-a folosit de femeia care i-a spus că tatăl copiilor săi o înșală

Shakira a plătit un milion de euro doar ca să-l atace pe Gerard Pique! S-a folosit de femeia care i-a spus că tatăl copiilor săi o înșală

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 25 septembrie 2023

Shakira, în vârstă de 46 de ani, a plătit-o pe bona concediată de Gerard Pique cu un milion de euro pentru a apărea în cel mai nou videoclip al său. Artista a lansat un nou atac la adresa tatălui copiilor ei.

„El Jefe” este noua melodie a Shakirei dedicată bonei copiilor ei, care ar fi fost concediată de Piqué fără a i se plăti nicio compensație. Cântăreața columbiană îi dedică cel mai recent single „bonei" sale, care - potrivit fiicei femeii- continuă să lucreze pentru Shakira, în ciuda faptului că Piqué a concediat-o.

La doar două luni de la lansarea ultimului ei single „Copa vacía”, Shakira (46 de ani) își surprinde din nou fanii cu o nouă piesă. Este vorba despre „El jefe”, o melodie în colaborare cu grupul Fuerza Regida. 

„Am un șef de rahat, care nu mă plătește bine. Eu merg pe jos, el vine cu un Mercedes-Benz”

„Am un șef de rahat, care nu mă plătește bine. Eu ajung pe jos, iar el vine cu un Mercedes-Benz. Mă are ca recrut, nenorocitul. Visezi să pleci din cartier, ai totul pentru a fi milionar. Gusturi scumpe, mentalitate? Tot ce-ți trebuie este salariul", spune piesa, care a ajuns la trei milioane de redări în șapte ore.

Nu doar versurile au atras atenția fanilor, ci și pașii ei de dans - foarte apropiați de cei văzuți la festivalurile regionale din Baja California - și o frază curioasă, pe care o spune în minutul 2.24 al single-ului: „Lili Melgar, cântecul ăsta e pentru tine, nu ți-au plătit nicio compensație".

+67 Foto
Shakira (foto: Instagram)

Bineînțeles, numele lui Lili a început să se răspândească pe rețelele de socializare, împreună cu imaginea lui Melgar care apare în videoclip. Și, în câteva minute, fanii au găsit răspunsurile: femeia din clip este adevărata Lili, fosta bonă a familiei Piqué.

După cum a confirmat presa internațională (și nenumărate tweet-uri), Melgar a avut grijă de Milan și Sasha timp de ani de zile. Mai mult, chipul asistentei este bine cunoscut printre fanii cântăreței, care o găseau alături de Shakira și Gerard în aeroporturi atunci când aceștia plecau în călătorii în familie.

De ce o numește Shakira pe bona copiilor în piesă

Potrivit numeroaselor ipoteze și zvonuri, care circulă încă din 2022 și care au fost confirmate astăzi, Piqué ar fi concediat-o pe Melgar în mod nejustificat și fără a-i plăti indemnizatia de concediere corespunzătoare. Motivul concedierii, care nu a fost confirmat, este că Lili ar fi informat-o pe Shakira despre activitățile fotbalistului cu amanta sa, Clara Chía.

Nu Melgar a fost cea care a coroborat teoriile, ci fiica ei, Dariana. „Lili Melgar este bona copiilor Shakirei. Lili apare în videoclip, iar cântăreața menționează că nu a fost despăgubită pentru că Piqué nu a plătit ceea ce îi datora", a împărtășit tânăra pe Twitter.

La primele ore ale dimineții, Dariana a postat opt tweet-uri despre mama sa, în care își exprimă cât de mult o iubește și cât de mândră este de ea. „Acest cântec este pentru tine, mamă. Te iubim. Mama vieților noastre. Ești o femeie curajoasă, frumoasă și umilă", a scris ea, după ce a dezvăluit că Lili „continuă să lucreze cu Shakira, în ciuda tuturor lucrurilor".

Shakira i-ar fi plătit fostei sale bone, Lili Melgar, un milion de euro pentru a-i folosi numele și imaginea în videoclipul piesei „El Jefe”, potrivit jurnalistei Leticia Requejo în emisiunea „TardeAR”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.