Liga 1

Când îl așteaptă Hermannstadt pe Dragoș Iancu la antrenamente: „Am vorbit cu el după operație”

+17 Foto
Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, susține că sibienii se așteaptă ca mijlocașul central Dragoș Iancu să revină la antrenamente la începutul anului viitor.

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 25 septembrie 2023

Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, susține că sibienii se așteaptă ca mijlocașul central Dragoș Iancu să revină la antrenamente la începutul anului viitor.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost operat după ce duminică a suferit o fractură deschisă de peroneu în meciul cu Petrolul, 0-0, în urma unei intrări prin alunecare a lui Valentin Țicu, căpitanul ploieștenilor. Lui Dragoș i-au fost afectate inclusiv ligamentele și tendoanele de la gleznă.

Dani Coman: „Dragoș Iancu e bine psihic” 

„Dragoș se simte foarte bine după operație. Am stat de vorbă cu doctorii, cu Dragoș. Era bine. Psihic e bine. Clubul e alături de el, toți suntem alături de el. Eu sunt convins că își va reveni, la cum îl cunosc.

Sunt momente neplăcute pentru orice jucător de fotbal. E o perioadă urâtă și pentru Țicu, dar el n-a avut nici cea mai mică intenție să-l accidenteze așa dur. A vrut doar să oprească un contraatac. 

Din păcate, accidentarea e una urâtă. E bine însă că operația a decurs foarte bine și că el își va reveni. Noi sperăm că în ianuarie, când ne vom reuni, Dragoș să fie alături de echipă”, a declarat Coman în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Iancu a fost transportat duminică seară la spitalul privat Monza din București, unde a fost operat în dimineața zilei de luni de chirurgul Gabriel Dinu.

VIDEO. Primele declarații ale lui Dragoș Iancu după operație

>

„Mă simt foarte bine, chiar super! Operația a fost puțin cam lungă, vreo patru ore. Doctorul mi-a zis că totul e bine și a promis că în trei, patru luni o să revin pe teren. Nu am dureri, totul e sub control. 

Domnul președinte Dani Coman mi-a dat asigurări că voi face recuperarea în cele mai bune condiții, totul va fi suportat de club. Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje, am primit sute. Sper să revin mai puternic”, a declarat Dragoș Iancu pentru site-ul lui Hermannstadt.

+17 Foto
Foto: Captură Orange Sport

Dragoș Iancu a stat 5 ore în sala de operații. Verdictul chirurgului

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dragoș a stat în sala de operații puțin peste 5 ore, de la 8:00 până la 13:10. Intervenția chirurgicală a fost una complicată, informație transmisă de medic președintelui celor de la Hermannstadt, Dani Coman.

„Așa cum a promis medicul, Dragoș Iancu va putea juca din nou fotbal”, a declarat Dani Coman, pentru GSP. Acesta este verdictul la care spera și jucătorul, care duminică seară a întrebat de repetate ori dacă va mai putea să revină pe teren.

VIDEO. Momentul cumplit în care Dragoș Iancu se accidentează în Petrolul - Hermannstadt 0-0

>

Mai multe articole de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.