Liga 1

Fostul lider al galeriei lui Dinamo atacă dur o formație din Superliga: „N-are ce să caute în Divizia A! Dacă vreți să vedeți sfidarea suporterilor din România, mergeți acolo”

Mihnea Ionescu, unul dintre foștii lideri ai galeriei lui Dinamo, a lansat un atac extrem de dur la adresa clubului FC Voluntari.

Articol de David Marinescu  —  marţi, 26 septembrie 2023

Mihnea Ionescu, o figură importantă a galeriei lui Dinamo, a lansat un atac extrem de dur la adresa clubului FC Voluntari. 

Fost lider al Peluzei „Cătălin Hîldan”, Mihnea Ionescu consideră că gruparea de la marginea Bucureștiului nu are ce căuta în Superliga din cauza modului în care ilfovenii tratează fanii oponenților la meciurile de la Voluntari, unde au fost nevoiți să scoată din buzunare sume mari de bani pentru a intra pe stadionul „Anghel Iordănescu”. 

Mihnea Ionescu opinează că, la Voluntari, toți suporterii din România sunt sfidați de conducerea clubului din județul Ilfov. 

Mihnea Ionescu, unul dintre foștii lideri ai PCH, atac dur la adresa lui FC Voluntari: „N-are ce să caute în Divizia A!”

„FC Voluntari este un contraexemplu pentru campionatul nostru. N-au ce să caute în Divizia A! Dacă vreți să vedeți sfidarea suporterilor din România, atunci mergeți la Voluntari. 

N-au suporteri! Nici nu îi interesează să aibă prea mulți suporteri. FC Voluntari este o echipă artificială. Ei au istorie în diviziile inferioare, acum totul este ceva fabricat”, a precizat Mihnea Ionescu, potrivit Prosport. 

Mihnea Ionescu. Foto: Antena Sport

VIDEO. Cu antrenorul de la FC Voluntari pe făraș, Andrei Dumiter face o mărturisire-șoc: „Problema este la noi! Delăsători, nu avem motivație”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.