Liga 1

Așa și-a motivat Săpunaru colegii! Discurs emoționant înainte de Rapid - CFR Cluj

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 26 septembrie 2023

Rapid a obținut o victorie entuziasmantă în derby-ul etapei a 10-a din Superligă, 3-1 cu CFR Cluj.

Împins de la spate de 12.000 de fani, Rapid a făcut un joc excelent în fața clujenilor, câștigând categoric ultimul meci al rundei.

VIDEO Cum și-a motivat Săpunaru colegii înainte de Rapid - CFR Cluj

Înainte de meci, Cristi Săpunaru a fost cel care i-a motivat pe jucătorii lui Cristiano Bergodi, cu un discurs emoționant, publicat azi de Rapid.

„Astăzi vreau să facem cel mai bun meci de până acum! Vreau ca familiile noastre să fie mândre de noi. Vreau ca părinții noștri să spună «Ăsta e băiatul meu», vreau ca frații și surorile noastre să spună «Ăsta e fratele meu», iar copiii să spună «Ăsta e tatăl meu». 

Toți din echipă vreau să spună «Ăsta e colegul meu», iar cei din tribună să zică «Ăsta e idolul meu! Și pentru ăsta vin la fiecare meci».

Pentru familia Rapid jucăm azi! Și plecăm spre casă cu cele 3 puncte”, a spus căpitanul Rapidului, 39 de ani.

Am fost motivați, Mister ne-a zis ce am greșit în prima parte, iar în repriza secundă am corectat greșelile și ne-a mers mai bine. Nu voiam să demonstrez nimic, am jucat ce am știut, cât am putut, și am dat totul pentru Rapid. Așa voi face în continuare, indiferent de adversar. Mă simt foarte bine la Rapid, mi se acordă foarte multă încredere, iar eu la rândul meu îmi fac treaba

 - Claudiu Petrila, extremă Rapid 

Am demonstrat și în seara asta că avem o echipă foarte bună. Trebuie să fiu mai calm în fața porții, am avut 2-3 situații de a marca. Dar mă bucur că ușor, ușor îmi reintru în formă 

- Alexandru Ioniță II, mijlocaș Rapid

VIDEO Cristiano Bergodi, după Rapid - CFR Cluj 3-1: „Este una dintre cele mai frumoase seri petrecute la Rapid”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.