Stranieri

Blestemul oltenilor? Reghecampf, eliminat la debutul în Cupa Regelui chiar de fostul fotbalist din Superliga!

Laurențiu Reghecampf // sursă foto: Twitter @ KingCupSA

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 26 septembrie 2023

Al Tai a pierdut primul meci cu Laurențiu Reghecampf (48 de ani) pe bancă. Al Faysaly, locul 6 în liga secundă din Arabia Saudită, a eliminat echipa românului din 16-imile Cupei Regelui, scor 2-0, cu gol Arnold Garita, fostul atacant al lui FC Argeș!

Laurențiu Reghecampf a preluat-o pe Al Tai și a întâlnit un fost jucător din SuperLigă chiar la debutul pe banca noii sale echipe.

Al Tai a înfruntat-o pe divizionara secundă Al Faysaly în 16-imile Cupei Regelui Arabiei Saudite, iar duelul s-a terminat cum nu se putea mai rău pentru trupa lui Reghe, la care Marko Duganzdic a fost titular.

La debutul pe banca lui Al Tai, Laurențiu Reghecampf a fost eliminat din Cupa Regelui

După o primă repriză fără goluri, Al Faysaly a lovit de două ori în partea secundă, reușita de 1-0 aparținându-i unui atacant trecut prin SuperLigă, Arnold Garita, ex-FC Argeș.

Garita, în stânga, a înscris în poarta echipei lui Reghecampf

Joy-Lance Mickels, gol în minutul 87, a stabilit scorul final, 2-0.

Reghecampf a început astfel catastrofal mandatul la Al Tai și va avea o misiune extrem de complicată în a-i atrage pe fani de partea sa. Mai ales că Al Tai nu merge deloc bine nici în campionat, unde sub comanda fostului antrenor a înregistrat două victorii, un egal și 4 înfrângeri în 7 meciuri.

Tot despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.