Liga 1

Nicolae Dică a analizat curiosul caz al fotbalistului ca și dat afară de la FCSB: „A profitat de șansa asta. A realizat totul prin muncă”

+18 Foto
Fostul antrenor al celor de la FCSB, Nicolae Dică (43 de ani), a comentat cazul lui Valentin Crețu (34 de ani), fundașul dreapta al vicecampioanei

Articol de Vlad Roșu  —  Wednesday, 27 September 2023

Fostul antrenor al celor de la FCSB, Nicolae Dică (43 de ani), a comentat cazul lui Valentin Crețu (34 de ani), fundașul dreapta al vicecampioanei, fotbalist care părea ca și plecat la începutul sezonului, dar căruia i s-ar putea oferi prelungirea contractului. 

În august, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, spunea că Valentin Crețu și-a reziliat contractul cu formația roș-albastră. În ciuda acestor declarații, Crețu a profitat de absențele din lotul lui FCSB și chiar a bifat câteva meciuri foarte bune. 

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al vicecampioanei, preciza că speră ca lui Crețu să-i fie oferită prelungirea contractului în iarnă. 

Nicolae Dică, tehnician cu care Valentin Crețu a colaborat la FCSB, a spus că fundașul dreapta este genul de fotbalist care nu este afectat de critici, care dă 100 % pe teren și care vrea să demonstreze că merită să rămână la echipă. 

Nicolae Dică, despre situația lui Vali Crețu, fundașul ca și plecat de la FCSB în vară: „A profitat de şansa asta”

„L-am antrenat pe Creţu câteva luni. El nu are nicio problemă. Dacă-i spui că mâine îl dai afară, iar azi are meci, îţi joacă 90-100 de minute, dă cât poate, la maximum. 

Tot ce a realizat până acum a realizat prin muncă, prin calităţile lui fizice. Cât poate el dă, dar ştii că-ţi dă 100%.

De asta a reuşit să treacă peste momentul în care i s-a spus că-l dau afară. Probabil că i-a spus patronului că nu şi-a găsit echipă, să-l mai lase în iarnă să treacă peste momentul dificil. 

A profitat de şansa asta şi pentru că s-a antrenat 100%. Poate nu mai juca, dar s-a antrenat 100%. Nu toţi jucătorii sunt aşa. 

E posibil să joace în continuare aşa şi în decembrie să-i fie prelungit contractul”, a afirmat Nicolae Dică, conform Orange Sport. 

Nicolae Dică: „Eu am trecut prin ce trece Crețu la FCSB”

Fostul fotbalist a spus că și el a trecut printr-o situație asemănătoare cu a lui Valentin Crețu. Se întâmpla în anul 2011, când italienii de la Catania l-au împrumutat la FCSB, iar pe banca roș-albaștrilor era Sorin Cârțu, fostul președinte de la CS Universitatea Craiova. 

„Eu am trecut prin ce trece Vali Creţu. În 2011, când m-am întors la FCSB, nea Sorin (n.r. - Cârțu) îmi spunea că sunt rezervă, dar m-am antrenat 100% şi am jucat un meci, am fost pregătit, am dat două goluri cu Bistriţa şi după am câştigat şi Cupa României”, a mai precizat Nicolae Dică. 

VIDEO. Nicolae Dică explică de ce nu a reușit la Catania: „M-am antrenat 7 luni singur”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.