Altele

Steaua, debut cu stângul în Liga Campionilor » Campioana României a cedat la 12 goluri diferență în fața unei formații din Serbia

Campioana României la polo masculin, Steaua, a fost învinsă, în deplasare, de formația sârbă Novi Belgrad, scor 7-19, în prima etapă din faza grupelor din Liga Campionilor. Foto: news.ro

Articol de Vlad Roșu  —  Wednesday, 27 September 2023

Campioana României la polo masculin, Steaua, a fost învinsă, în deplasare, de formația sârbă Novi Belgrad, scor 7-19, în prima etapă din faza grupelor din Liga Campionilor. 

  • Steaua face parte din grupa A din Liga Campionilor, alături de Novi Belgrad (Serbia), Brescia (Italia) și Sabadell (Spania)
  • Primele două echipe din grupe se califică în faza „sferturilor” de finală, în timp ce pozițiile 3-4 merg în „optimile” de finală ale EuroCup

Debut cu stângul pentru trupa din Ghencea în acest sezon al Ligii Campionilor. Steaua a fost învinsă clar, marți seară, în deplasarea din Serbia cu Novi Belgrad, scor 7-19, scriu cei de la news.ro. 

Steaua, învinsă în Liga Campionilor de sârbii de la Novi Belgrad

Pentru „militari” au punctat Nebojsa Vuskovic (de două ori), Vlad Georgescu (de două ori), David Bota (de două ori) și Andrei Neamțu (o dată). Scorul pe reprize a fost: 

  • Repriza 1: Novi Belgrad - Steaua 6-2
  • Repriza 2: Novi Belgrad - Steaua 5-2
  • Repriza 3: Novi Belgrad - Steaua 3-3
  • Repriza 4 : Novi Belgrad - Steaua 5-0

În cealaltă partidă din grupa A, Brescia a trecut de Sabadell la penalty-uri, după 5-5 în timpul regulamentar. 

În etapa secundă a fazei grupelor din Liga Campionilor, Steaua o întâlnește, acasă, pe formația spaniolă Sabadell. Partida este programată pe data de 6 octombrie, în bazinul „Steaua”, din Ghencea.  

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.