Cupa Romaniei

MM Stoica, mesaj cu o oră și jumătate înainte de FC Bihor - FCSB: „Prima dată în istorie”

Mihai Stoica

Articol de Daniel Grigore  —  Wednesday, 27 September 2023

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a publicat fotografii de la stadionul din Oradea, care va găzdui meciul de Cupă dintre roș-albaștri și FC Bihor, programat la ora 21:00.

Prima dintre fotografiile împărtășite de MM pe rețelele sociale a fost făcută în autocar, în perimetrul stadionului. Autocarul cu delegația FCSB-ului a înaintat lent, cu dificultate, din cauza numărului mare de oameni de la porțile stadionului.

MM Stoica, mesaj cu o oră și jumătate înainte de FC Bihor - FCSB: „Prima dată în istorie”

Ca atare, în jurul orei 19:35, Mihai Stoica a scris: „Prima oară în istorie când nu cred că putem ajunge la meci”.

Oficialul de la FCSB a revenit la 15 minute distanță, cu o fotografie cu una dintre tribune, plină până la refuz: „75 de minute înainte de ora oficială”.

Sold-out la FC Bihor - FCSB

Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea va fi plin la meciul din această seară, unul care contează pentru grupa C din Cupa României.

Duelul se va disputa cu casa închisă, toate tichetele fiind vândute încă de pe 21 septembrie.

Emulația creată de fanii bihoreni a adus și un record pentru sportul românesc în acest sezon. FC Bihor a vândut 6.908 abonamente. Niciun alt club din România nu stă mai bine la acest capitol.

De altfel, cu aproximativ o oră înaintea meciului, FC Bihor a publicat câteva fotografii cu cozile uriașe de la porțile stadionului. Sute, poate mii de oameni au avut serios de așteptat pentru a intra în arenă.

Foarte mulți oameni așteptau să intre pe stadion // sursă foto: Facebook @ F.C. Bihor Oradea

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.