Liga 1

Conducerea Farului pune presiune pe Constantin Budescu: „Are de pierdut niște kilograme”

Constantin Budescu, jucând pentru Farul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 septembrie 2023

Ciprian Marica (37 de ani), fostul atacant al României, este de părere că mijlocașul Constantin Budescu (34 de ani) are câteva kilograme în plus, de care trebuie să scape pentru a evolua la cel mai bun nivel al său.

Ciprian Marica a intrat la emisiunea ProSport Live și, printre altele, a spus că Budescu, ajuns în această vară la Farul, mai are de tras pentru a ajunge la greutatea ideală.

Ciprian Marica: „Budescu mai are de pierdut niște kilograme”

„Îl știam pe Budescu, pentru asta l-am luat, să vină cu acea sclipire, să vină cu pasa decisivă. E clar că nu poate să-l schimbe Hagi total. El mai are de pierdut niște kilograme, are totuși o vârstă și nu este ușor să fii în formă bună, să te pregătești 100%”, a spus Ciprian Marica, la ProSport Live.

Fostul internațional român a punctat că el, dar și Gică Hagi, sunt de părere că Budescu va ajuta echipa.

„Mai are nevoie de timp, nu m-aș grăbi să-l caracterizez. Au fost și meciuri bune, dar și altele mai puțin bune, concluzia este că noi credem că ne va ajuta. Gică Hagi este convins de asta”, a continuat fostul internațional.

Constantin Budescu nu bagă în seamă criticile

După victoria Farului cu Dinamo, scor 2-0, decarul campioanei a declarat că nu bagă in seamă ce se vorbește despre el. Mjlocașul a deschis scorul în minutul 33, cu un șut la colțul scurt.

„Eu îmi fac treaba aici, e treaba lor ce vorbesc. Nu mă interesează. (n.r. criticile) Obișnuință e când le bagi în seamă, însă eu nu prea le bag în seamă”, a spus Constantin Budescu, după meciul cu Dinamo.

  • Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.