Cupa Romaniei

Spectator de seamă la FC Bihor - FCSB: Emeric Ienei, aplaudat la scenă deschisă de 11.000 de oameni

+9 Foto
Emeric Ienei, în centru, alături de oficialii FCSB // sursă foto: sportpictures.eu

Articol de Marius Mărgărit  —  Wednesday, 27 September 2023

Meciul dintre FC Bihor și FCSB a avut parte de spectatori speciali. Emeric Ienei (86 de ani), fost selecționer al României și antrenor al Stelei, și Iosif Vigu (77), vreme de 13 ani jucător al roș-albaștrilor, au asistat la duelul din Cupa României Betano.

Printre cei peste 11.000 de spectatori ai meciului FC Bihor - FCSB s-a numărat și Emeric Ienei, nume de legendă din istoria Stelei, antrenorul sub comanda căruia roș-albaștrii au cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Emeric Ienei, spectator de seamă la FC Bihor - FCSB

A fost una dintre extrem de rarele apariții în public ale unuia dintre cei mai titrați tehnicieni români, care locuiește chiar la Oradea și a venit la meci însoțit de nepoata sa, Alissa.

La partidă a asistat și fostul internațional Iosif Vigu, acum în vârstă de 77 ani, unul dintre cei mai longevivi jucători din istoria Stelei, cu 13 ani petrecuți la clubul roș-albastru, perioada 1966 - 1979.

Vigu și Ienei au fost premiați de organizatori înaintea meciului, fiecăruia i-a fost înmânată o plachetă personalizată în semn de apreciere pentru carierele lor.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.