Cupa Romaniei

Impresionat de un jucător în FC Bihor - FCSB, Becali „amenință” un titular: „E prea lejer. Să vedem cine va juca acum” + Despre cine a spus: „Încă mai cred în el”

Gigi Becali, patronul de la FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 27 septembrie 2023

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a fost impresionat de mai mulți jucători în victoria cu FC Bihor, scor 2-0, printre care debutantul Cristi Ganea (31), fundaș stânga adus liber de contract.

Titular la Oradea, Cristi Ganea a jucat 78 de minute în FC Bihor - FCSB, înainte să fie înlocuit cu Ionuț Panțîru.

A fost primul meci pentru fundașul stânga în ultimele 10 luni și jumătate, acesta fiind ținut pe tușă de probleme medicale.

Gigi Becali a fost impresionat de nivelul de joc al lui Ganea, despre care sugerează că i-ar putea lua locul de titular lui Risto Radunovic în momentul în care va ajunge la nivelul fizic optim.

Gigi Becali îl „amenință” pe Radunovic după FC Bihor - FCSB: „După ce va intra Ganea în ritm, nu vom ști cine va fi titular”

„Nu pot să spun că mi-a plăcut cineva anume. Pe Gogescu l-am văzut prima dată și nu m-a impresionat, dar nu a greșit deloc, a jucat bine. Nici nu avea cum să mă impresioneze, a jucat închizător.

Djokovic mi-a plăcut astăzi, mi-a plăcut foarte mult și Ganea. Jucător matur, cu experiență, nu pierde mingea deloc. A fost primul lui meci, a fost ce mă așteptam și va fi din ce în ce mai bun.

Radunovic prea era lejer. Bun jucător, dar nu avea niciun fel de emoții, era titular, n-avea treabă. Acum o să vedem. Va juca tot el, până intră Ganea în ritm, dar apoi nu vom ști cine va fi titular”, a afirmat Becali la PrimaSport.

Gigi Becali: „O să vedeți cu Ngezana”

Nu doar Ganea și Djokovic i-au luat ochii lui Becali. Aceasta mizează și pe Siyabonga Ngezana:

„Ngezana e din ce în ce mai bun. O să vedeți că va avea progresie cu mingea la picior. Acum nu are curaj, dar în 2-3 luni va avea progresie cu mingea la picior, va urca. Are tehnică, viteză.

Lixandru e foarte bun mijlocaș, nu are rost să fie folosit fundaș. Vom vedea unde va fi mai folositor.

Ngezana - Dawa cred că e cuplul de fundași centrali. Lui Dawa îi dau încredere pentru că îmi dă siguranță. E adevărat că mai face greșeli, dar îmi dă foarte mare siguranță”.

Pe Miculescu îl aștept, să văd când o să fie Miculescu în care am crezut. Încă mai cred în el, e tânăr. La ce fizic are, putere, forță, e păcat să nu ajungă fotbalist. E și cuminte, foarte cuminte.

- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.