Cupa Romaniei

Aspectul care l-a uimit pe Charalambous la FC Bihor - FCSB: „Chiar nu mă așteptam”

Elias Charalambous/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 27 septembrie 2023

Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB, a rămas uimit că meciul jucat cu FC Bihor Oradea, scor 2-0 în grupele Cupei României Betano, s-a disputat cu stadionul plin.

Bihorenii au luat cu asalat stadionul la meciul cu FCSB, la meci au asistat aproximativ 11.000 de oameni. Înaintea partidei erau cozi imense la intrare, iar stadionul a fost plin până la refuz.

Charalambous: „Chiar nu mă așteptam să fie stadionul plin”

A fost atmosferă de sărbătoare la Bihor, echipa de Liga 3 aflându-se într-un moment special, un meci cu FCSB în Cupa României. Suporterii nu au dezmăgit, iar atmosfera și afluența publicului l-au impresionat pe Charalambous.

Vreau să îmi felicit jucătorii pentru tratat jocul serios. E ceva special că oamenii iubesc fotbalul aici, în România. Ne-am obișnuit să jucăm cu stadionul plin, dar nu mă așteptam să se întâmple asta în acest meci. 

E o competiție foarte importantă, trebuie să o luăm pas cu pas, să avem o mentalitate puternică”, a declarat la finalul meciului, la Digi Sport

A fost un public cald aici, s-a umplut stadionul. Un meci pe care l-am luat în serios. Știm cum sunt meciurile de Cupă, ați văzut ce a făcut Craiova, a făcut 1-1. Am început bine acest sezon. Noi ne gândim la titlu de când am început, suntem Steaua

- David Miculescu, atacant FCSB

FOTO. Emeric Ienei și Iosif Vigu, la FC Bihor - FCSB

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.