Cupa Romaniei

Chipciu, declarații dure la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cum să fie Steaua, cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?!” + „Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei”

+17 Foto
Alexandru Chipciu (34 de ani), extrema lui U Cluj, avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano, scor 3-1.

Articol de Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Andrei Furnigă (video)  —  joi, 28 septembrie 2023

Alexandru Chipciu (34 de ani), extrema lui U Cluj, a avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano, scor 3-1.

Fluierat, înjurat și numit „sclavul lui Becali” de ultrașii de la CSA Steaua în timpul meciului, fostul jucător de la FCSB a vorbit în termeni extrem de duri după partidă. 

Primele declarații au fost surprinse de microfoanele de ambianță, înainte de startul interviului propriu-zis, când Chipciu credea că nu e înregistrat. Apoi, fotbalistul a continuat în aceeași notă și la conferință

VIDEO. Chipciu: „Dacă asta e Steaua, cu echipamentul ăla fake, am luat-o razna!”

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. - fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Chipciu înainte de startul conferinței, când probabil credea că nu e înregistrat. 

Chipciu: „Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei!”

Chipciu a fost extrem de dur și ulterior, după startul conferinței. 

„Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. 

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta «fake»... Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic. 

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a declarat Alex Chipciu, cel care a deschis scorul.

7 trofeea câștigat Chicpiu în tricoul lui FCSB (3 titluri, 2 Cupe ale Ligii, o Cupă a României, o Supercupă. A jucat pentru echipa lui Becali între 2012 și 2016, a bifat 169 de meciuri, 34 de goluri și 38 de pase decisive

Am dat goluri relativ repede, diferența dintre Liga 1 și Liga 2 e mai mare ca în sezoanele trecute. Nu a fost cel mai bun meci al nostru, probabil am fost relaxați.

- Alex Chipciu, extremă U Cluj

Știam și că urmează un meci important în campionat. Am tratat așa cu superficialitate. Bine că am câștigat. Ați văzut ce «banană» am dat? Am șterpelit-o așa. Bine că că am câștigat, anul trecut am jucat în finală, e frumos să joci în fazele eliminatorii

- Alex Chipciu, extremă U Cluj

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.