Liga 2

Alex Chipciu, prins la mijloc în studio, după atacul cu talpa asupra CSA: „A vorbit prea mult” vs. „Și fanii Stelei cred asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 septembrie 2023

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, au comentat în această seară declarațiile dure făcute de Alexandru Chipciu la adresa celor de la CSA Steaua, după meciul de Cupă câștigat de U Cluj, 3-1, în Ghencea. 

Andrei Vochin: „Multe din chestiile spuse de Chipciu le cred și ei”

„Multe din chestiile spuse de Chipciu le cred și ei (n.r- fanii CSA Steaua). Adevărul ăsta e. Primul echipa echipament din sezonul ăsta... Cum să dai cu roșu și albastru peste numere albe? Nu se văd numerele. Acum s-a schimbat... 

Dar dacă Steaua ține la brand, trebuia să aibă un anumit echipament. E parte din imaginea clubului”, a spus Andrei Vochin în emisiunea „Sport Report”, de la Orange Sport

Consilierul șefului FRF face referire la echipamentele purtate de CSA în startul acestui sezon, de culoare bleumarin. De la meciul din etapa a trecută, cu Slatina (1-1), steliștii folosesc noile tricouri. 

Echipamentele cu care CSA Steaua a început sezonul

Mihai Stoica: „Chipciu a vorbit cam mult. Aș avea și eu multe de spus, dar vreau să mai jucăm în Ghencea”

Și managerul FCSB, Mihai Stoica, a comentat discursul lui Chipciu. Acesta a fost surprinzător de rezervat, punctând mai în glumă, mai în serios că vrea să supere conducerea CSA Steaua, pentru ca FCSB să mai poată folosi stadionul Ghencea. 

„Îl cunosc bine pe Alex. Gândește cu voce tare și nu cred că s-a cenzurat vreodată. Mai ales acum, când vorbește cu presa după fiecare meci.

A vorbit cam mult, prea mult. Și vorbind mult, te expui. Spui chestii pe care după aceea le regreți. Aș avea și eu multe de sus, dar vreau să mai jucăm în Ghencea, la vară, când Arena Națională va fi închisă”, a spus managerul general de la FCSB.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.