Liga 1

Moment controversat în Oțelul - Dinamo » Fotoreporterul GSP a surprins hențul în careu! VAR-ul nu a intervenit

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto), Cătălin Stroia  —  Friday, 29 September 2023

Fază controversată de arbtiraj după doar un sfert de oră de joc din Oțelul - Dinamo: gazdele au cerut penalty la un presupus henț al stoperului brazilian Luis Araujo. „Centralul” George Găman nu a dictat nimic, iar cei din cabina VAR i-au dat acceptul pentru a lăsa jocul să continue.

Un stadion întreg a izbucnit la faza din minutul 16, în urma căreia „oțelarii” au cerut vehement o lovitură de pedeapsă. 

S-a întâmplat la 0-0, la o fază plecată de la centrarea din bandă a lui Maciel. Asediată, defensiva „câinilor” a respins un balon periculos până la Fatai, nigerianul a avut spirit de prezență, a pus capul la bătaie, iar mingea trimisă de acesta s-a dus în brațul lui Araujo

Fază controversată de arbitraj la Oțelul - Dinamo: gălățenii au cerut vehement penalty

Aflat aproape de fază, George Găman nu a dictat nimic. Nici asistenții săi din cabina VAR nu au considerat că „infracțiunea” dinamovistului necesita acordarea unui penalty. „Din punctul meu de vedere, e henț”, a opinat Ionuț Angheluță, unul dintre comentatorii partidei de la DigiSport. 

Prezent pe stadion, fotoreporterul GSP Raed Krishan a surprins perfect momentul în care mingea lovită de Fatai îl lovește în mână pe Araujo. 

+5 Foto
Faza controversată din Oțelul - Dinamo, surprinsă de fotoreporterul GSP Raed Krishan

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.