Liga 1

Burcă a cedat » Criză de nervi imediat după meci: a fost IUREȘ la vestiare!

+30 Foto
Ovidiu Burcă și-a certat jucătorii după meciul cu Dinamo / foto: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 29 septembrie 2023

Eșecul cu Oțelul Galați, 0-1, cel de-al patrulea la rând suferit de Dinamo în Superligă, l-a enervat pe Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor roșii”, care a făcut iureș la vestiare. 

Imediat după fluierul final, Ovidiu Burcă și elevii săi au fost chemați la raport de galerie. Chiar dacă i-au bombardat cu o serie de reproșuri, suporterii au rămas alături de jucători, încurajându-i în perspectiva meciurilor viitoare. Adevăratul iureș a început, însă, la vestiare.

Ovidiu Burcă a cedat, după Oțelul - Dinamo: a fost iureș la vestiare

În timp ce din vestiarul Oțelului răsunau urale și cântece de bucurie, dinspre cabina dinamovistă răzbea doar tonul ridicat al lui Ovidiu Burcă. Tehnicianul bucureștenilor a făcut o adevărată criză de nervi, și-a certat elevii pe un ton violent, dezamăgit de prestația acestora de la Galați, dar și de modul în care echipa s-a prezentat în ultimele săptămâni.

A fost un monolog aspru, contondent, din partea lui Burcă, pentru ca la vestiar să-și facă ulterior apariția și administratorul special Andrei Nicolescu.

Dinamo, a patra înfrângere la rând la în campionat

Dinamo a „naufragiat” la malul Dunării vineri seara, într-un meci decis de un autogol. „Veteranul” Neluț Roșu a deviat decisiv în propria poartă mingea șutată din lovitură liberă de Maciel, iar „câinii” au plecat cu coada între picioare și de la Galați.

În ultimele patru etape de campionat, Dinamo a încasat opt goluri, fără a marca vreunul. Rezultatele nou-promovatei: Rapid (0-4), FCU Craiova (0-1), Farul (0-2) și Oțelul (0-1).

+30 Foto
Oțelul - Dinamo / foto: Raed Krishan

VIDEO Cristi “Babicu’” Munteanu, declarații după victoria cu Dinamo

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.