Liga 1

Andrei Nicolescu anunță că Ovidiu Burcă are credit în continuare din partea conducerii: „Nu se pune problema să fie schimbat”

Ovidiu Burcă

Articol de Vlad Roșu  —  sâmbătă, 30 septembrie 2023

Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo, a analizat situația de la formația alb-roșie după un nou eșec suferit în campionat, 0-1 la Galați cu Oțelul, în runda cu numărul 11 din Superliga. 

Trupa din „Ștefan cel Mare” a suferit a patra înfrângere consecutivă în Liga 1, meciuri în care nu a marcat nici măcar un gol. 

Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor roșii”, are însă încredere că Dinamo va ieși din această proastă și va începe să adune ușor-ușor puncte. 

Andrei Nicolescu, prima reacție după Oțelul - Dinamo: „A fost un meci slab făcut de noi”

„Suntem triști. Nu e un moment foarte bun, ba chiar e unul de criză dacă analizăm ultimele rezultate. A fost un meci slab, în care echipele au făcut un joc slab. 

Nu știu dacă jocul se ridică la nivelul pe care ni-l doream, dar acum arătăm dacă avem un caracter puternic sau nu. Ne-am asumat un concept de joc și niște transferuri bazate pe acest concept. Suntem fideli în a urmări până la capăt ceea ce ne propunem. 

Nu ai rezultate o dată, de două ori, de 3 ori, de 4 ori, dar ghinionul nu poate ține la nesfârșit. Noi ne-am bătut singuri ieri (n.r. - vineri). 

Credem în continuare în acești jucători, chiar dacă insolvența ne-a limitat la aducerea unor anumiți fotbaliști”, a precizat Andrei Nicolescu, la „Digi Sport Matinal”. 

Andrei Nicolescu: „Avem încredere 100% în Ovidiu Burcă”

Andrei Nicolescu a mai spus că șefii lui Dinamo au în continuare încredere în Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul alb-roșilor, în ciuda rezultatelor negative înregistrate în ultima perioadă. 

„Eu sunt foarte optimist. Faptul că nu văd rezultate acum e o chestiune care ține de tăria de caracter. Toți trebuie să demonstrăm că avem caracter. 

Jucătorii pot să-și înfrângă această frică de a greși, cred că aici e vorba de un blocaj. De asemenea, și Ovidiu trebuie să ia decizii corecte în ceea ce îi privește.

Noi avem încredere 100% în Ovidiu. Dacă vom face o analiză, aceea va fi făcută la finalul anului. Campionatul e lung, nu cred că se poate pune problema ca Ovidiu să fie schimbat. 

E o perioadă grea, o criză, trebuie să lăsăm capul jos și să facem mai mult”, a mai afirmat oficialul dinamovist. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.