Liga 1

Brigadă-șoc la CFR Cluj - FCU Craiova » Pe cine a trimis CCA în Gruia

CCA a trimis la FCU Craiova - CFR Cluj o brigadă care le provoacă amintiri de coșmar oltenilor / foto: GSP

Articol de Viorel Tudorache  —  sâmbătă, 30 septembrie 2023

CCA a trimis la FCU Craiova - CFR Cluj o brigadă care le provoacă coșmaruri oltenilor. La „centru” va fi același arbitru care a întrerupt meciul cu Sepsi de la începutul anului, bucureșteanul Andrei Chivulete.

Într-o perioadă în care arbitrajele și delegările din Superligă provoacă dezbateri care de care mai aprinse, FCU Craiova a primit o veste care nu le-a picat deloc bine oltenilor. 

Aceștia îl vor avea la centru în Gruia pe Andrei Chivulete, omul care a întrerupt partida cu Sepsi din ianuarie din cauza scandărilor xenofobe ale propriilor fani. 

Andrei Chivulete încă îi „bântuie” pe cei de la FCU Craiova

Craiovenii l-au acuzat atunci de exces de zel pe fiul lui „Chivulete 4 fete”, porecla pe care tatăl arbitrului a primit-o după ce a fost implicat în 2001 în scandalul „folcloristelor” de la meciul Ceahlăului cu Austria Viena din Cupa UEFA Intertoto. 

Andrei Chivulete este considerat protejatul șefului CCA, Kyros Vassaras, și al secretarului general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu. Chivulete jr. a intrat în arbitraj în 2000, pe când avea 14 ani. El a promovat la Liga a 3-a în 2007, apoi la Liga a 2-a în 2008 și la Liga 1 în 2010.

Iar similitudinile nu se opresc aici. Observatorul de joc al duelului cu CFR Cluj va fi același din partida-buclucașă de la Sfântu Gheorghe, Octavian Goga.

Scandalul din iarnă a ținut capul de afiș în fotbalul românesc. După ce la Comisia de Disciplină s-a decis victoria lui Sepsi cu 3-0, Comisia de Recurs a hotărât ca meciul să se rejoace din minutul 1. În cele din urmă, gruparea covăsneană s-a impus cu 4-0 și i-a interzis clubului lui Mititelu visul de play-off.

VIDEO Derby-ul Craiovelor din Liga 3, decis după 3 goluri în 3 minute

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.