Liga 1

Protest în Superligă, fanii au sărit la antrenor: „Ai făcut cea mai slabă echipă din campionat!” » Tehnicianul le-a răspuns: „Ce vreți, bă?”

Arădenii și-au pierdut răbdarea cu Mircea Rednic / Sursă foto: Facebook@ UTA

Articol de Bogdan Cioara (Arad)  —  Saturday, 30 September 2023

Cel de-al patrulea meci consecutiv fără victorie al „Bătrânei Doamne” a provocat furie la Arad. Imediat după UTA - FC Voluntari 0-0, suporterii au protestat la adresa lui Mircea Rednic, antrenorul aflat oricum în mare pericol de a fi demis.

După un final de meci submediocru - o adevărată comedie a erorilor din partea celor două formații - fanii celor de la UTA și-au pierdut răbdarea cu echipa. Și-au fluierat copios favoriții, apoi l-au luat în vizor pe Mircea Rednic, omul considerat principalul vinovat pentru seria care i-a dus pe arădeni pe loc de „baraj”.

Protest în Superligă: fanii au sărit la Mircea Rednic!

Minute în șir, jucătorii s-au aflat în ședință în fața galeriei, în timp ce Rednic, din ce în ce mai contestat la Arad, a fost apostrofat de fani. „Ai făcut cea mai slabă echipă din prima ligă!”, i-au strigat aceștia „Puriului”.

Rednic n-are parte de liniște la Arad / Sursă foto: Facebook@ UTA

Rednic nu a rămas dator și le-a răspuns acestora: „Ce vreți, bă, ce vreți?”. 

„Am văzut că unii suporteri au fost nemulțumiți la final. E normal, cine n-ar fi nemulțumit când nu reușim să câștigăm? N-avem ce să facem, trebuie să continuăm să muncim. Trebuie să fim mai profesioniști”, a comentat Rednic la finalul partidei, la microfonul DigiSport.

Mircea Rednic e în pericol!

UTA are 9 puncte și este pe locul 14 în Liga 1, de baraj de menținere/promovare. Din informațiile Gazetei Sporturilor, arădenii au început să caute deja un alt antrenor. Conducerea clubului a luat legătura cu mai mulți impresari și tehnicieni cu scopul de a-i găsi un înlocuitor lui Rednic.

„Strâmbul” a avut mână liberă la transferuri în perioada de mercato din vară și a adus 21 de jucători la Arad, iar echipa s-a exprimat extrem de modest. UTA are 5 înfrângeri și golaveraj negativ (-6) după 10 partide disputate din campionat.

Clasamentul la zi din Superligă

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.