Liga 1

Mihai Stoica are un nou preferat la FCSB: „Rupe sala! Are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 30 septembrie 2023

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, se declară impresionat de modul în care se prezintă Cristi Ganea (31 de ani).

Fundașul stânga a venit gratis în această vară, a debutat la FCSB în meciul cu FC Bihor, 2-0 în Cupa României, și deja se numără printre preferații lui Mihai Stoica, oficialul roș-albaștrilor lăudând modul în care aceste se antrenează.

Mihai Stoica îl laudă pe Cristi Ganea

„Ganea e la 50% cred. Asta ca să zic aşa o cifră, să mă aflu în treabă. Se antrenează foarte bine.   Rupe sala după ședințele de antrenamente. 

Are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd. N-a jucat de un an şi chiar l-am întrebat cum se simte după meciul de la Oradea”,, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Și Gigi Becali a avut cuvinte de laudă pentru fundașul stânga adus de la Panathinaikos.

„Mi-a plăcut foarte mult și Ganea. Jucător matur, cu experiență, nu pierde mingea deloc. A fost primul lui meci, a fost ce mă așteptam și va fi din ce în ce mai bun. 

Radunovic prea era lejer. Bun jucător, dar nu avea niciun fel de emoții, era titular, n-avea treabă. Acum o să vedem. Va juca tot el, până intră Ganea în ritm, dar apoi nu vom ști cine va fi titular”, a spus recent Gigi Becali.

VIDEO Gabi Enache, despre criticile lui Becali pentru Chiricheș: „Nu îi poți contesta calitatea, atât umană, cât și fotbalistică”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.