Liga 2

„Și-a dat seama că a greșit” » Victor Pițurcă a văzut ieșirea lui Chipciu și a reacționat ferm: „Nu mă așteptam”

Victor Pițurcă

Articol de David Marinescu  —  Saturday, 30 September 2023

Victor Pițurcă (67 de ani), fost selecționer al primei reprezentative și un nume de rezonanță în fotbalul românesc, și-a spus punctul de vedere după ce fostul elev Alexandru Chipciu a pus tunurile pe cei de la CSA Steaua.

Pițurcă, cel care se numără printre gloriile care susțin proiectul Armatei, a adoptat o poziție neutră. S-a ferit să-l dojenească pe Chipciu, considerând, mai degrabă, că fotbalistul Universității Cluj a avut o reacție la „cald”, pe care acesta ar regreta-o deja.

Victor Pițurcă a văzut ieșirea lui Chipciu și a reacționat ferm: „Și-a dat seama că a greșit”

„Eu am lucrat cu Chipciu, e un băiat deosebit, modest. Probabil era supărat după meci pentru că suporterii steliști l-au jignit. Oricum, nu mă așteptam să aibă un asemenea discurs. Asta e, fiecare persoană spune ceea ce crede. 

Eu sunt de părere că el și-a dat seama că a greșit, dar totul e deja consumat. 

E băiat educat, cu bun simț, care caută mereu să spună adevărul. Faptul e consumat, nu se mai poate face nimic”, a spus Victor Pițurcă, potrivit iamsport.ro

Alexandru Chipciu s-a dezlănțuit la adresa CSA Steaua

Partida a avut loc joi după-amiază, în Ghencea, și s-a terminat cu victoria ardelenilor, scor 3-1. După ce a fost înjurat tot meciul de către suporterii din Peluza Sud, Chipciu a izbucnit la declarații și, printre alte acuzații, a spus:

„Asta e Steaua? Să-mi bag picioarele, asta e o echipă fantomă. Dacă asta e Steaua, vai de capul meu, dacă eram copil nici nu mai țineam cu Steaua. Până și echipamentul e fake”.

Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot! 

- Alexandru Chipciu

VIDEO Alex Chipciu a răbufnit la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.