Liga 1

Semnalul tras de Liviu Ciobotariu după încă un pas greșit făcut de Sepsi: „Dacă nu, se complică lucrurile”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 01 October 2023

Liviu Ciobotariu, tehnicianul lui Sepsi, a comentat eșecul suferit de echipa sa pe terenul campioanei Farul, scor 1-2. 

După un început solid de sezon, covăsnenii au ajuns pe locul 9 în Superligă, Ciobi fiind întrebat la finalul meciului despre regresul din ultimele etape.

Concluziile lui Liviu Ciobotariu după Farul – Sepsi

„A fost un un meci greu. Am întâlnit campioana, dar asta nu scuză forma noastră slabă. Ca exprimare nu am arătat rău, mai ales în prima repriză. A fost destul de bună. Trebuia să fim mai atenți la ocazii. La cele din prima repriză, că în a doua nu am avut. 

Am intrat în joc pe finalul primei reprize, dar am luat gol imediat după pauză. Am primit două goluri care puteau fi evitate, din pase lungi. Le-am spus la pauză jucătorilor să nu mai fie surprinși de pasele în spatele lor.

Da, suntem pe un drum descendentă. Nu am arătat bine deloc. Acum trebuie să strângem rândurile și să nu mai arătăm așa, pentru că nu se poate câștiga așa un meci. 

Undeva greșim, atât individual, cât și ca echipă. Acum o lună aveam cea mai bună apărare și nu pierdusem de 13 jocuri. Acum suntem o echipă care nu se regăsește. Undeva o e problemă, iar eu trebuie s-o găsesc, pentru că altfel lucrurile se complică”, a spus Liviu Ciobotariu la OrangeSport.

VIDEO Farul - Sepsi. Golul sezonului? Reușită de PlayStation a lui Ștefănescu în poarta campioanei

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.