Liga 1

Gică Hagi a „explodat” la conferința de presă: „Asta înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 01 October 2023

La conferința de presă de la finalul meciului Farul - Sepsi 2-1, Gică Hagi a fost nemulțumit de o decizie a brigăzii conduse de Radu Petrescu. 

Managerul tehnic al Farului a cerut penalty în finalul partidei, când Rivaldinho a căzut în careu, în minutul 85, după un duel cu Mihai Bălașa. 

VIDEO Gică Hagi, nervos la conferința de presă

„Putea fi 3-1 sau 4-1. Dar... Dacă se mai dau și reluări la televizor... Nici reluări nu se mai dau. Dacă la Riva nu e penalty, atunci înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani. Dacă nu e penalty... Că el a provocat, asta e calitatea unui atacant. Ce vină are atacantul că fundașul îl ia în brațe? Și arbitrul era în fața lui și nu a dat nimic. Și nici măcar o reluare. Am înțeles că nu a fost nicio reluare (n.r- la TV a fost dată o reluare cu incidentul dintre Rivaldinho și Bălașa).

Prea puțin sau nu a fost nimic important... Dacă e, dă penalty! Nu poți să treci așa ușor peste faza aia așa ușor! E inadmisibil! Hai să ne uităm la ea. Dacă ăla nu e penalty...

Am văzut foarte clar, era pe direcția mea. Fundașul îl prinde, stă, iar Rivaldinho se întoarce și fundașul nu-l lasă. Dacă ăla nu e penalty... Cum nu e penalty?! Ce să mai... Învăț fotbal la 58 de ani. După aia era să-mi dea cartonaș. Că de ce mai zic... 

Păi dacă văd, nu am voie să zic că eu cred că e penalty? Sau galben la Budescu în minutul 88. Spune «Nu, că a mers faza». Păi, nu revii și dai galben? Au fost date cartonașe galbene din prima repriză... La noi se dădea fault, la Budescu nu. Se lăsa jocul să meargă. După nu revii și nu dai galben? Nu... Doar pentru noi. Dar cu toate astea am făcut un joc foarte bun și am câștigat”, a spus Hagi la conferința de presă.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.