Stranieri

Turcii sunt la picioarele lui Șumudică: „Gaziantep a renăscut din propria cenușă sub comanda lui”

Marius Șumudică/ Foto: Facebook @ Gaziantep FK

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 01 octombrie 2023

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, e lăudat în Turcia după ce echipa lui a câștigat cu Samsunspor, scor 2-1.

A fost a doua victorie la rând a echipei lui Șumudică, după 2-0 cu Istanbulspor în etapa precedentă. Gaziantep, care a fost „lanterna roșie” în startul campionatului, a urcat pe locul 16, primul deasupra zonei retrogradării, cu Maxim, Drăguș și Niță în teren.

Șumudică, lăudat în Turcia

Turcii au remarcat creșterea lui Gaziantep din ultimele săptămâni și o pun pe seama lui Șumudică. Cu românul pe bancă, Gaziantep are o înfrângere și două victorii.

„Gaziantep Football Club, una dintre echipele din Superliga Trendyol, este în plină ascensiune după numirea lui Marius Șumudică în funcția de antrenor. 

Gaziantep, care și-a revenit sub comanda antrenorului român Marius Șumudică, a renăscut din propria cenușă și a devenit una dintre echipele interesante ale campionatului”, scriu turcii de la Ehaber.

Pentru Gaziantep urmează duelul cu Bașakșehir, în etapa #8, pe 7 octombrie. Campionatul Turciei va fi apoi întrerupr pentru meciurile echipelor naționale.

În meciul cu Samsunspor, din primul 1 trimis de Șumudică în teren au făcut parte Florin Niță, Alex maxim, junior Morais și Denis Drăguș. Ultimul a marcat un gol extrem de important, a deschis scorul în minutul 3.

VIDEO. Rezumat: Samsunspor - Gaziantep 1-2

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.