Tenis

Simona Halep, apariție elegantă la evenimentul de la București » Discurs pe scenă: „O spun din tot sufletul, mai ales în aceste momente”

+14 Foto
Simona Halep, la evenimentul de la „Casa Mița Biciclista” / foto: Vlad Nedelea (GSP)

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Sunday, 01 October 2023

La aproape o lună de la aflarea verdictului în cazul de dopaj, Simona Halep a bifat prima ei apariție publică. Duminică seara, în Capitală, sportiva a fost prezentă la un eveniment caritabil, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Luptei Împotriva Cancerului la Sân.

Simona Halep s-a numărat printre personaliățile invitate la evenimentul cultural organizat la „Casa Mița Biciclista” din București. Clădirea care a găzduit evenimentul a fost iluminată în roz, de Ziua Națională a Luptei Împotiva Cancerului de Sân.

Simona Halep, apariție elegantă la evenimentul de la „Casa Mița Biciclista”

>

Îmbrăcată într-o rochie elegantă de culoare roz, fostul lider mondial și-a făcut apariția la reuniunea de pe Strada Biserica Amzei la volanul unui luxos bolid Mercedes AMG. A fost preluată imediat de gardieni și condusă în interior.

+14 Foto
Simona Halep, la evenimentul de la „Casa Mița Biciclista” / foto: Vlad Nedelea (GSP)

Pe lângă Simona Halep, au fost prezente la „Casa Mița Biciclista” nume precum Mihaela Geoană, Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, nutriționista Mihaela Bilic sau prezentatoarele Andreea Esca, Corina Caragea, Lavinia Petrea și Roxana Hulpe. De asemenea, Cristiana Copos, fosta soție a lui George Copos, dar și Camelia Șucu, fosta parteneră a lui Dan Șucu.

+14 Foto
Simona Halep, la evenimentul de la „Casa Mița Biciclista” / foto: Vlad Nedelea (GSP)

Discursul Simonei Halep: „Sănătatea este cea mai importantă”

Invitată pe scenă, Simona Halep a „livrat” un speech de aproximativ 30 de secunde, în care a vorbit despre conștientizare și importanța examinărilor medicale periodice: 

„Sunt extrem de onorată de această invitație. E o mare onoare și o mare bucurie să fiu alături de «Fundația Renașterea». 

Ca sportivă, dar mai ales ca femeie, știu cât de importantă este prevenția, așa că le rog pe toate femeile din țara noastră să meargă anual la controalele medicale. 

Sănătatea este cea mai importantă și asta o spun din tot sufletul, mai ales în aceste momente. Să aprindem împreună lumina roz a speranței și a renașterii”, a spus Simona Halep, cea care a refuzat să ofere declarații pe alte subiecte.

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.