Liga 1

Revoltă în Bănie! Ultrașii Craiovei au protestat prin 6 bannere dure, nici Rotaru n-a scăpat: „O adunătură de caractere meschine”

+5 Foto
Ultrașii Craiovei au protestat prin mai multe bannere dure / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova

Articol de David Marinescu  —  Sunday, 01 October 2023

Suporterii din Peluza Nord Craiova au protestat la adresa jucătorilor și a conducerii în timpul partidei cu FC Botoșani de duminică (5-1). Nemulțumiți de parcursul echipei, de atitudinea jucătorilor și de repetatele schimbări de la nivelul băncii tehnice, ultrașii au pătruns în stadion cu câteva bannere dure. 

Fanii Craiovei n-au mai răbdat dezamăgirile din ultima vreme și s-au manifestat zgomotos la meciul de duminică de pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au fluierat copios fiecare atingere greșită a alb-albaștrilor, fiecare inexactitate din teren, inamicul numărul 1 fiind Andrei Ivan.

„Nedemni de Știința, fără pic de onoare sau măcar rușine”

Dincolo de huiduieli, ultrașii olteni au afișat mai multe mesaje dure pe durata partidei. Nimeni din club n-a scăpat de ironiile suporterilor: 

  • „Ne-ați promis, față-n față, că schimbați macazul / Concluzia e clară: ăsta va e obrazul!”
  • „Nedemni de Știința, fără pic de onoare sau măcar rușine / Asta nu e o echipă, ci doar o adunatură de caractere meschine!”
  • „Instituția antrenorului, desființată de un patron atotștiutor…”
  • „ȘTIINȚA nu e all-inclusive!”
  • Lăsată de izbeliște, papura distruge plantele tinere” (n.r. - o ironie la adresa lui Corneliu Papură)
  • „Mai aveți multe de arătat / Până când respectul pierdut va fi recâștigat!”

+5 Foto
Ultrașii Craiovei au protestat prin mai multe bannere dure / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova

Vedeta echipei, Alexandru Mitriță, le-a bătut obrazul spectatorilor pentru comportamentul acestora.

Nu mi se pare corect ce fac suporterii, trebuie să fie alături de echipă. Toți vrem să câștigăm, nu cred că e cineva aici care vrea să piardă. Trebuie să înțeleagă și ei, să fie alături de noi până la capăt, iar noi să dăm totul pe teren.

- Alexandru Mitriță, fotbalist CSU Craiova

Andrei Ivan nu a scăpat de furia suporterilor

Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova, a fost fluierat de suporterii olteni la meciul cu FC Botoșani, scor 5-1. El a fost schimbat la pauză cu Jovan Markovic.

Ivan a revenit printre titulari la echipa olteană, însă a avut de tras pe „Ion Oblemenco”. Inamicii au fost chiar fanii echipei lui, care l-au fluierat încă de la startul meciului. La fiecare atingere de balon, „noarul” craiovenilor a fost fluierat și huiduit de suporteri, care au amplificat reacțiile la finalul primelor 45 de minute, când echipele s-au dus la cabine.

Ivan nu a jucat în meciul trecut al oltenilor, 1-1 cu CS Tunari în Cupa României. El fusese suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu Universitatea Cluj, în etapa trecută din SuperLiga. În meciul cu ardelenii, scor 1-1, el a intrat la pauză și a primit al doilea cartonaș galben în prelungiri.

6.907 specatoriau asistat la meciul CSU Craiova - Botoșani, număr oficial

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.