Liga Campionilor

După gafele din Superliga, Istvan Kovacs, delegat la derby-ul miliardarilor din grupele UCL

Istvan Kovacs. Foto: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 02 octombrie 2023

Istvan Kovacs (38 de ani) a fost delegat la Newcastle - PSG, în grupele Ligii Campionilor. Partida din Anglia are loc miercuri, de la ora 22:00.

  • Newcastle - PSG va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1

În ciuda prestațiilor dezastruoase din SuperLiga, Kovacs se bucură în continuare de delegări de vis în Liga Campionilor. A fost delegat la unul dintre derby-urile etapei #2 din grupele UCL, Newcastle - PSG, meciul echipelor contralate de Arabia Saudită și Qatar.

Istvan Kovacs, delegat la Newcastle - PSG

Istvan Kovacs va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial este Marcel Bîrsan. În camera VAR vor fi Marco Fritz (Germania) și Rob Dieperink (Olanda).

Kovacs este la primul meci de grupe UCL din acest sezon. El a mai arbitrat două partide din preliminarii, Panathinaikos - Marseille 1-0 și Copenhaga - Rakow 1-1.

Kovacs, gafeur în Liga 1, delegări de vis în UCL

Delegarea lui Kovacs nu e surprinzătoare, în ciuda gafelor din SuperLiga. El a făcut praf meciul CFR Cluj - Petrolul, 1-0, din etapa #9, când nu a acordat două penalty-uri pentru prahoveni, iar la 3 zile distanță a fost la centru la Damac - Al Hilal 1-1, meci din campionatul Arabiei Saudite.

Kovacs nu a fost delegat în etapa #10 din Liga 1, însă a revenit în runda cu numărul 11, când a fost arbitru VAR la UTA - Voluntari, scor 0-0.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.