Liga 1

Gigi Becali acuză frontal: „Rapid are prietenie mai mare cu FRF decât are CFR Cluj”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 02 octombrie 2023

După ce Mihai Stoica a criticat arbitrajul din și Gigi Becali a acuzat și el faptul că Rapid ar fi ajutată.

Patronul FCSB susține că formația alb-vișinie e ajutată de arbitri, ca urmare a prezenței președintelui Daniel Niculae în Comitetul Executiv al FRF. În CEx este prezent și Valeriu Argăseală, președintele FCSB.

Gigi Becali acuză: „Rapid are prietenie mare cu FRF”

„Eu am auzit de arbitraj, dar nu m-am uitat. Mi-a zis MM după meci, dar nu mă mai interesează. Eu mă uit la Craiova, la CFR Cluj. La celelalte nu mă uit. La Rapid și Farul nu mă uit. Doar la Craiova și CFR Cluj. De ce să mă uit? Mă interesează doar CFR Cluj și Craiova.

Rapid nu e o echipă valoroasă, nu poți spune că are jucători valoroși și că poate reveni în orice moment. Are relații de prietenie cu Federația, dar nu are ce să facă Federația. Nu poate. Arbitrii nu pot câștiga un campionat când e diferență mare de valoare. Doar când e egalitate.

Rapid are prietenie mai mare cu FRF decât are CFR Cluj. CFR are doar niște rădăcini vechi. S-a văzut că nu mai e ajutată. Doar Istvan, care are legătură de sânge, de ungurime. Dar ceilalți arbitrii nu sunt cu CFR Cluj. Doar la Rapid sunt d-astea... E Daniel Niculae e în Comitetul Executiv. Ăștia la FRF au șmecherie, vrăjeală d-asta: «Fii cu mine ca să fiu cu tine»”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

VIDEO Gigi Becali îl distruge pe Kyros Vassaras: „Stai la tine acasă în Grecia ta. Lasă-ne, bă, frate în pace! Să vină Avram, Deaconu sau Hațegan... Ne trebuie grec?”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.