Liga 2

Fostul căpitan din Ghencea avertizează: „Steaua va pierde din suporteri”

Tudorel Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 octombrie 2023

Tudorel Stoica (69 de ani), căpitanul Stelei în perioada în care roș-albaștrii câștigau Liga Campionilor, crede că echipa armatei va pierde în continuare suporteri, dacă nu va reuși să primească drept de promovare.

CSA Steaua nu a primit nici în acest sezon dreptul de a promova în Superligă și va petrece încă un an în eșalonul secund. Echipa din Ghencea nu a reușit să se asocieze cu o firmă privată până la începutul actualului sezon, iar perspectiva schimbării Legii Sportului nu pare agreată, în acest moment, de cei responsabili.

Tudorel Stoica s-a săturat de această situație și cere explicații oamenilor responsabili de secția de fotbal a clubului. Acesta susține că Steaua va pierde suporteri, în cazul în care situația nu se va îmbunătăți.

Tudorel Stoica: „E păcat de tradiția Stelei!”

Legenda stelisă este de părere că CSA Steaua va pierde în continuare din suporteri, după ce unii au renunțat deja să mai creadă în proiectul armatei.

„Din păcate suntem și noi surprinși de ceea ce se întâmplă, atât eu cât și colegii mei. Sperăm să vină cineva din club și să ne explice ce se întâmplă. E păcat de tradiția clubului, de suporterii pe care încă îi mai are, pentru că ușor, ușor, a pierdut din ei”, a spus Tudorel Stoica, conform iamsport.ro.

Tudorel Stoica cere intervenția politicului în cazul Stelei

„Sper că pentru noi, cei care am făcut o performanță fantastică în 1986, Ministerul Apărării să ia o decizie bună. E unul dintre cluburile mari ale Europei, e păcat. Atât timp cât politicul a intrat în fotbal, cred că se poate face ceva și pentru Steaua", a continuat Tudorel Stoica, potrivit sursei citate.

Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.