Liga 1

Cum l-a întâmpinat Peluza Nord pe Chipciu, după răbufnirea fotbalistului la adresa CSA Steaua: GSP a surprins întreaga scenă

Ultrașii de la „Nord” au afișat și un banner de recunoștință față de Chipciu: „Steliștii se nasc, nu se inventează, respect Alex Chipciu!”

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Monday, 02 October 2023

Alexandru Chipciu, 34 de ani, a fost întâmpinat cu aplauze pe Arena Națională, înaintea duelului Universității Cluj cu FCSB. Peluza Nord i-a pregătit o primire călduroasă fostului jucător al roș-albaștrilor, o reacție de susținere după ieșirea fotbalistului la adresa celor de la CSA

Iar cu un minut înainte de fluierul de start, suporterii i-au scandat numele lui Chipciu, pe care l-au chemat la galerie pentru a scanda împreună. Fotbalistul s-a conformat, a mers și a scandat alături de galeria roș-albastră.

>

În momentul în care crainicul arenei prezenta primul „11” al lui Neluțu Sabău, ultrașii din Peluza Nord au răspuns printr-un ropot furtunos de aplauze când numele lui Chipciu a fost rostit de la stația de amplificare.

Din informațiile reporterilor GSP aflat la stadion, ultrașii de la „Nord” au afișat și un banner de recunoștință față de Chipciu: „Steliștii se nasc, nu se inventează, respect Alex Chipciu!”

Alex Chipciu e considerat unul dintre jucătorii exponențiali ai performanțelor reușite de FCSB în urmă cu un deceniu. Atunci, în decurs de trei ani, roș-albaștrii și-au adjudecat trei titluri, o Cupă, o Supercupă și două Cupe ale Ligii. Cei doi au luat parte la majoritatea acelor succese.

>

Alexandru Chipciu s-a dezlănțuit la adresa CSA Steaua

Alexandru Chipciu a avut un discurs devastator la adresa celor de la CSA Steaua, după meciul disputat de U Cluj în Ghencea, în prima etapă a grupelor Cupei României.

Partida a avut loc joi după-amiază, în Ghencea, și s-a terminat cu victoria ardelenilor, scor 3-1. După ce a fost înjurat tot meciul de către suporterii din Peluza Sud, Chipciu a izbucnit la declarații și, printre alte acuzații, a spus:

„Asta e Steaua? Să-mi bag picioarele, asta e o echipă fantomă. Dacă asta e Steaua, vai de capul meu, dacă eram copil nici nu mai țineam cu Steaua. Până și echipamentul e fake”.

Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot! 

- Alexandru Chipciu

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.