Liga 1

7 detalii surprinse de reporterii GSP pe stadion, la FCSB - U Cluj: nervi între colegi, vizita unui jucător-simbol, revanșa lui Dawa + gestul sfidător al lui Nistor

+29 Foto
FCSB - U Cluj / foto: Raed Krishan

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Monday, 02 October 2023

Reporterii GSP prezenți pe Arena Națională au surprins mai multe momente inedite în timpul partidei FCSB - Universitatea Cluj 2-2, cea care a încheiat runda #11 din Superligă.

Iată cele mai interesante detalii ale partidei de pe Arena Națională, remarcate și filtrate de echipa Gazetei prezentă pe stadion. 

1. Mai multă liniște decât de obicei

Partida cu U Cluj n-a stârnit prea mult interes printre fanii roș-albaștrilor. Exceptând meciul cu Dinamo, jucat pe „Arcul de Triumf”, o arenă mică, acest joc a strâns cei mai puțini fani.

Media de spectatori a FCSB-ului e cea mai mare din Superligă, totuși meciul cu U Cluj n-a adunat în tribune decât vreo 13.000 de oameni, o asistență similară cu cea de la partida cu Politehnica Iași. 

A doua cea mai mică asistență a echipei din acest sezon, cauzată probabil și de ziua și ora jocului.

2. Urmăriți de „Goe”

În tribune a fost și Dorin Goian, fost fundaș la FCSB timp de 5 ani. Acum antrenor, „Goe” a venit să o urmărească pe FCSB, echipă pe lista căreia a fost înaintea de a sosi Elias Charalambous. A ajuns la stadion cu o oră înaintea meciului și a urmărit atent cum s-a descurcat liderul la zi din Superligă.

Dorin Goian (în hanorac negru), la intrarea pe stadion / foto: GSP

3. Chipciu, aclamat de suporteri 

Alexandru Chipciu, și el fost jucător cu performanțe notabile la FCSB, a fost aplaudat de tot stadionul atunci când crainicul a anunțat echipa celor de la U Cluj. Numele fostului mijlocaș de la FCSB a fost rostit ultimul, tocmai pentru a da șansa fanilor de a-i arăta fotbalistului respectul. 

Nu doar datorită celor 169 de meciuri strânse la FCSB, perioadă în care a adunat 7 trofee, dar și pentru declarațiile anti CSA Steaua de după meciul de Cupa României

La fel s-a întâmplat și înaintea primului fluier, când galeria i-a strigat numele lui Chipciu. Și căpitanul celor de la U Cluj le-a răspuns.

>

4. Revanșa lui Dawa 

Joyskim Dawa a înscris în minutul 8 pentru FCSB, reușită la care a fost felicitat de toată echipa, dar și de suporteri. 

Victimă a insultelor rasiste după meciul de la Sibiu, când a și fost eliminat, stoperul a avut parte la acest meci de o susținere suplimentară din partea fanilor, care l-au aplaudat atât la încălzire, cât și la prezentarea echipelor.

>

5. Liniște de la Dan Nistor

Imediat după golul marcat, Dan Nistor s-a bucurat punând degetul la gură, semn ca pe stadion să se facă liniște. Fostul căpitan al lui Dinamo n-a uitat numeroasele dispute pe care le-a avut cu galeria celor de la FCSB. 

Gestul lui Dan Nistor, după golul marcat împotriva FCSB-ului / foto: Raed Krishan

6. Șut la națională? 

La meci a asistat și stafful echipei naționale, în frunte cu Edi Iordănescu. Iar Adrian Șut, punctul de echilibru de la mijlocul liderului, a avut un nou meci bun. 

Edi Iordănescu și-a făcut apariția la FCSB - U Cluj / foto: Vlad Nedelea (GSP)

A recuperat mingi, dar a și apărut excelent pe respingere, la execuția lui Coman, când a și înscris. A avut totuși și o ezitare, la golul lui Nistor, care s-a desprins ușor de marcaj, apoi l-a driblat pe Dawa și a punctat.

7. Compagno, nervos pe Băluță

Intrat după pauză, în minutul 57, Compagno s-a enervat teribil pe Alexandru Băluță, când fotbalistul venit în vară la FCSB, a ales să tragă la poartă o minge venită de la Coman. Italianul era singur, cu poarta goală în față, însă a fost ocolit de Băluță. 

Fapt care a stârnit furia, italianul gesticulând conturat spre micuțul mijlocaș ofensiv.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.