Liga 1

Victor Angelescu i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Nu este expert”

Victor Angelescu, finanțator Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 octombrie 2023

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, i-a răspuns lui Mihai Stoica, după ce președintele consiliului administrativ de la FCSB a criticat arbitrajul partidei Hermannstadt - Rapid, SCOR 1-1.

Mihai Stoica a analizat faza în care Daniel Paraschiv a fost călcat de un adversar la mijlocul terenului, iar arbitrul a lăsat jocul să continue. Imediat după, Alexandru Ioniţă a deschis scorul.

Victor Angelescu i-a dat replica lui Mihai Stoica, despre care a spus că nu este expert în arbitraj.

Victor Angelescu: „Mihai Stoica nu este expert”

„Sincer, mie nu mi se pare fault, dar nu sunt expert și nu sunt arbitru. Mi se pare că Iacob e cel care lovește mingea. Iar asta cu faptul că a fost descălțat nu înseamnă că e fault, poate să sară la cap și descalți jucătorul fără să fie fault.

Repet, nu sunt expert, dar mie nu mi se pare fault. Dacă experții spun cumva diferit, nu sunt eu în măsură să contrazic, habar nu am.

Mihai Stoica nu e expert, eu vorbesc de experții din arbitraj. Mie personal nu mi se pare fault, dar dacă cei care se ocupă de arbitraj consideră că așa ar trebui să fie, atunci n-am ce să spun”, a spus Victor Angelescu, conform sport.ro.

Mihai Stoica: „Fotbalul trebuie jucat cu ghete în picioare”

„E incredibil! Uitaţi-vă cum îl calcă pe gheată! Doar dacă avea vreun buton de eject la gheată să nu dai fault. E o fază la care arbitrul VAR nu ar mai trebui să aibă voie să arbitreze vreodată! Nu ai cum să nu-l chemi pe «central» pentru a-i arăta faza! Iese acum cineva de la Rapid să spună că golul a fost marcat în condiţii neregulamentare? 

Dacă vor fi întrebaţi, cu siguranţă vor găsi explicaţii. Nu ştiu cât de mult înţelege Șucu din ce s-a întâmplat acolo, dar fotbalul trebuie jucat cu ghete în picioare”, a spus Mihai Stoica, aflat ieri în platoul Orange Sport.

Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.