Liga Campionilor

Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, dați pe spate de prestația lui Jude Bellingham de la Napoli: „E incredibil! Joacă un fotbal total”

Jude Bellingham, mijlocaș Real Madrid. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  miercuri, 04 octombrie 2023

Foștii internaționali Gabi Balint (60 de ani) și Ilie Dumitrescu (54 de ani) s-au arătat impresionați de prestația lui Jude Bellingham (20 de ani), mijlocașul englez al lui Real Madrid, din meciul cu Napoli, scor 3-2 pentru spanioli, în etapa secundă din faza grupelor Ligii Campionilor. 

Marți seară, Real Madrid a bifat a doua victorie a sezonului în Liga Campionilor, 3-2 pe terenul campioanei Italiei, Napoli, după ce în prima rundă trecuse de Union Berlin la limită, pe teren propriu, scor 1-0. 

Jude Bellingham, mijlocașul englez adus de iberici de la Borussia Dortmund, pentru 103 milioane de euro, a ieșit din nou la rampă, cu un gol și o pasă decisivă dată. A ajuns la 8 reușite în 9 meciuri bifate în tricoul madrilenilor, în acest sezon. 

Jocul britanicului i-a impresionat pe foștii jucători ai Stelei, Gabi Balint și Ilie Dumitrescu. 

Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, impresionați de prestațiile lui Jude Bellingham în tricoul lui Real Madrid: „E incredibil”

„A fost un meci foarte disputat. Kvaratskhelia și Politano n-au prins o zi prea bună, au fost bine blocați. Rudiger s-a ținut scai de Osimhen. 

Viteza de joc a Realului a fost bună. Ce înseamnă să ai jucătorii ăștia de la mijloc în sus, în afară de Kroos. Bellingham a dat pasă de gol și gol. E incredibil ce început de sezon are la Real Madrid”, a declarat Gabi Balint, potrivit Digi Sport. 

Acesta a fost completat de către Ilie Dumitrescu. „Napoli și Real au alternat momentele bune de joc. Vini Jr. e încă în procesul de readaptare la efort, dar are calitatea de a face diferența. Schimbările din linia de mijloc au făcut ca Real Madrid să fie superioară. Napoli parcă nu mai are aceeași forță ofensivă. 

Aș vrea să remarc jocul lui Bellingham. Joacă un fotbal total, e o excepție”, a precizat și Ilie Dumitrescu, potrivit sursei citate anterior. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.