Liga Campionilor

O legendă a „diavolilor” dă de pământ cu Manchester United: „Au trecut printre ai noștri ca un cuțit prin unt” » Ten Hag nu-și pune problema demisiei

+16 Foto
Erik Ten Hag, antrenor Manchester United. Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 04 octombrie 2023

Fost jucător al lui Manchester United și internațional englez, Rio Ferdinand (44 de ani) a criticat lipsa de organizare din defensiva echipei pregătite de Erik ten Hag din meciul cu Galatasaray, 2-3: „Aceasta este Liga Campionilor, nu-i ca și cum ai juca fotbal la școală sau altceva. Ești pedepsit imediat”.

Manchester United a înregistrat marți seară a șasea înfrângere în 10 partide disputate de la startul sezonului. Și a doua consecutivă în Liga Campionilor. În ciuda startului dezastruos, managerul Erik ten Hag nu-și pune problema unei demisii sau că ar putea fi dat afară. 

După 2-3 cu Galatasaray, meci în care „diavolii” au condus de două ori, cu 1-0 și 2-1, el a lăsat de înțeles că are în continuare sprijinul conducerii.

Erik ten Hag, după ce Manchester United a fost învinsă de Galatasaray: „Vom lupta împreună, rămânem împreună”

„Sezonul trecut a fost genial, grozav, am obținut mai mult decât ne-am așteptat. Știam că în cursul acestui proiect pe care-l derulăm vor apărea și lacune. Traversăm o perioadă foarte grea, dar o vom depăși împreună. Luptăm împreună, rămânem împreună. 

Eu, directorii clubului, echipa, cu toții vom lupta”, a comentat tehnicianul olandez.

Erik ten Hag, antrenor Manchester United: „Andre Onana își va reveni”

Ten Hag i-a luat apărarea portarului Andre Onana, care a gafat și cu Galatasaray, după ce o făcuse și la Munchen, împotriva lui Bayern (3-4). Eroarea lui Onana a dus la acordarea unui penalty pentru turci, ratat de Icardi (78), și la eliminarea lui Casemiro, care a încercat să repare greșeala coechipierului său.

Andre a fost într-o semifinală de Liga Campionilor, sezonul trecut a fost în finala Ligii Campionilor, are calitățile necesare pentru a fi unul dintre cei mai buni portari din lume și a demonstrat asta. 

Își va reveni”, a asigurat managerul lui United, care în vară a insistat pentru aducerea goalkeeperului camerunez, cumpărat de la Inter cu 52,5 milioane de euro.

Rio Ferdinand, legendarul fundaș al lui Manchester United, este șocat: „Vorbim de jucători cu experiență”

Fostul internațional englez Rio Ferdinand, căpitan al lui Manchester United în anii 2000, este însă șocat de apărarea „penibilă” a „diavolilor”: „Am fost într-un rollercoaster emoțional în seara asta. Acum stau acolo și-mi spun «arătăm ca o echipă cu potențial, trebuie să fim pozitivi». Dar apoi îmi iau capul în mâini și mă gândesc că în anumite momente există o lipsă totală de organizare.

Sunt jucători cu experiență în echipă și nu există organizare în defensivă! Au trecut printre ai noștri precum cuțitul prin unt și asta e jenant. Aceasta este Liga Campionilor, nu-i ca și cum ai juca fotbal la școală sau altceva. Ești pedepsit pentru greșelile pe care le faci”. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.