Liga 1

Fundașul pentru care Gică Hagi garanta în urmă cu 4 ani a semnat într-un campionat exotic » Va fi coleg cu fostul mijlocaș de la Dinamo și Oțelul

Marius Leca, pe vremea când îmbrăca tricoul Viitorului. Foto: Instagram @ _mariusleca

Articol de Sebastian Vasile, Vlad Roșu  —  Wednesday, 04 October 2023

Fostul fundaș central de la Viitorul, Marius Leca (23 de ani), a semnat cu formația Neroca FC, din liga a doua din India. El fusese legitimat ultima oară la CS Afumați, în Liga 3, unde a bifat 4 prezențe în sezonul trecut. 

Marius Leca era anunțat de Gică Hagi (58 de ani), managerul trupei de la malul Mării, drept noul mare jucător produs în Academia de la Ovidiu: „Îl avem pe Leca, e născut în 2000. Va apărea în play-off. El e următorul meu pariu”, preciza Gheorghe Hagi în anul 2019, la Radio Sport 1. 

Acum, fostul fundaș central de la Viitorul Constanța, formație cu care a cucerit atât Cupa României, cât și Supercupa României, în anul 2019, a semnat cu Neroca FC, echipă care sezonul trecut a terminat pe locul 10 în liga secundă din India, scriu cei de la Playsport. 

Marius Leca, fostul fundaș de la Viitorul, a semnat cu Neroca, formație din liga a doua indiană

Contactat de GSP, Marius Leca a confirmat mutarea.  „E un pas înainte din toate punctele de vedere, ținând cont că în ultimul an am jucat în România, la Liga 3”, a precizat fundașul central, pentru Gazeta Sporturilor. 

Marius Leca a mai trecut prin carieră pe la Unirea Constanța și Dunărea Călărași. A bifat un singur meci în Superliga, în play-off-ul sezonului 2018-2019. 

Atunci, el a jucat 44 de minute în victoria Viitorului din deplasarea de la Giurgiu cu Astra, scor 4-1 pentru dobrogeni. 

Marius Leca va fi coleg cu Bogdan Gavrilă la Neroca FC 

La echipa din liga a doua indiană, Marius Leca va fi coleg cu Bogdan Gavrilă (31 de ani), fostul mijlocaș de la Chindia, Oțelul Galați, Dinamo și Poli Iași. 

Bogdan Gavrilă, în studioul GSP. Foto: Instagram @ bogdan.gavrila

El a semnat cu Neroca în septembrie, după ce fusese liber de contract din februarie, după despărțirea de Dinamo. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.