Tenis

Fostul colaborator al Simonei Halep îi răspunde dur Serenei Williams: „I-a dat cu terenul în cap în 48 de minute! Să își vadă de treaba ei în America, de fii-sa și de bărba-su”

Cosmin Hodor și Simona Halep

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 04 octombrie 2023

Cosmin Hodor, fostul manager de comunicare al Simonei Halep (32 de ani), i-a răspuns în termeni duri Serenei Williams (42 de ani), după ce americanca a ironizat-o pe sportiva din Constanța, ca urmare a suspendării de 4 ani primită de româncă, după ce a fost prinsă dopată cu roxadustat la US Open 2022. 

Într-un mesaj postat la scurt timp după publicarea verdictului în cazul Simonei Halep, Serena Williams a scris pe Twitter: „8 e un număr mai bun”. Fanii tenisului au speculat că americanca face referire tocmai la finala pierdută în fața lui Halep. Pentru Serena ar fi fost titlul cu numărul 8 pe iarba de la Wimbledon. 

Surse GSP susțin însă că americanca, familiarizată cu regulamentele și posibilele sancțiuni în astfel de cazuri, ar fi cerut invocat suspendarea maximă pentru constănțeancă.

Fostul manager de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor, i-a răspuns Serenei Williams. Fostul colaborator al lui Halep i-a transmis jucătoarei de peste Ocean să își vadă de treaba ei și să o lase pe româncă în pace. 

Cosmin Hodor, fostul manager de comunicare al Simonei Halep, îi răspunde dur Serenei Williams: „Să își vadă de treaba ei!”

„Păi, ce să comenteze Serena… Da, uitați-vă la imaginile cu ea din 2013 de la Wimbledon și o să vedem ce fenomen e. Este fenomen pentru America, s-a născut în America, sigur că e fenomen pentru că țara în care s-a născut a făcut-o fenomen. 

Nu poate să îi ia nimeni nici ei meritele că a câștigat Grand Slam-uri, dar ea să își vadă de treaba ei. Știi cum e cu ăla care moare de grija altuia. Păi, ce o interesează pe ea în America? I-a dat Simona cu terenul în cap în 48 de minute. 

Sigur că și-ar dori, că își revendică titlul ăla, dar să nu uităm că a fost pe nicăieri în finala aia! Totul e o chestie falsă în jurul Serenei, se folosește de lucrurile astea. Să își vadă de treaba ei în America și viața ei, și de fii-sa, și de bărba-su și fiecare își vede de treaba lui. 

A fost o ipocrizie să vină tocmai de la asta cu «8 e o cifră mai bună». Hai, să fim serioși! Să trăiască în lumea lor de politically correct în America, să își apere drepturile ei și așa mai departe, că noi ne vedem de treburile noastre aici.

În România, nimeni nu are vreun drept și nimeni nu o să se atingă vreodată de performanțele Simonei”, a precizat Cosmin Hodor, pentru Prosport. 

VIDEO. Investigație GSP în Canada » Cum arată sediul-fantomă al firmei acuzate de Simona Halep că i-au ruinat cariera

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.