Liga 1

Porumboiu și-a numit favorita din Liga 1: „O să creez rumoare, dar o vreau în față!”

Adrian Porumboiu

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 04 octombrie 2023

Adrian Porumboiu (73 de ani), fost arbitru și patron la FC Vaslui, le ține pumnii celor de la FCU Craiova, pe care speră să-i vadă măcar în play-off, dacă nu în lupta la titlu.

FCU Craiova n-a avut începutul de sezon la care spera patronul Adrian Mititelu. În 11 etape din această stagiune, alb-albaștrii au obținut doar 12 puncte, având două înfrângeri la rând, 0-2 cu Oțelul și cu CFR Cluj.

Adrian Porumboiu: „Mi-ar fi plăcut să fie în față Craiova lui Mititelu”

Oltenii, care au ca obiectiv declarat calificarea în play-off, au un susținător important în persoana lui Adrian Porumboiu, fost arbitru și patron la FC Vaslui. Acesta speră să o vadă pe FCU măcar între primele 6, dacă nu în lupta la titlu.

„Nu am nicio preferință în privința câștigătoarei titlului. O să creez rumoare acum, dar mi-ar fi plăcut să fie acolo, în față, Craiova lui Mititelu. Măcar în play-off să ajungă. Îmi pare rău pentru el (n.r. - cu privire la Mititelu), pentru suferința lui”, a transmis Porumboiu la PlaySport.

Adrian Mititelu a schimbat trei „principali” în acest sezon

Marea problemă a oltenilor în acest sezon a fost instabilitatea de la nivelul băncii tehnice. FCU urma să înceapă sezonul cu portughezul Joao Janeiro pe bancă, însă acesta a plecat chiar înainte de startul stagiunii, la numai 18 zile de la momentul prezentării.

După un interimat al cuplului Florin Drăgan - Dan Vasilică, pe bancă a fost instalat Nicolae Dică, însă nici acesta nu a rezistat mult, doar 5 meciuri.

A urmat o altă lună cu tandemul Drăgan - Vasilică la butoane, iar în urmă cu două săptămâni Adrian Mititelu l-a angajat pe Paul Răducan în funcția de „principal”, cu scopul de a îndeplini cerința regulamentară de a avea A1 cu licență Pro.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.