Liga 1

Gigi Becali reacționează după declarațiile lui Alexandru Chipciu: „El e băiat de caracter, are bărbăție”

Articol de Sergiu Alexandru, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  miercuri, 04 octombrie 2023

Gigi Becali a reacționat după declarația dată recent de Alexandru Chipciu, care a avut un discurs dur la adresa celor de la CSA Steaua.

Ptronul FCSB a lăudat declarațiile date de actualul mijlocaș de la Universitatea Cluj și s-a luat de foștii săi jucători care acum susțin clubul Armatei.

VIDEO Gigi Becali reacționează după declarațiile lui Alexandru Chipciu

>

„Trebuia să spună Chipciu? El e băiat de caracter, are bărbăție. El a spus ce trebuia să spună un om care a mâncat bani de la Steaua. El a mâncat bani acolo, a avut o viață, i-am făcut viața. 

Alții, de exemplu, pe care i-am luat... Popa, ăla, cine-l știa pe el de la Chiajna? Chiar și Oprița și Ogăraru. Bă, ai mâncat o pâine. Ești împotriva celui care ți- dat o pâine? Dar toate astea se vor termina în curând”, a declarat Gigi Becali. 

Ce au făcut la FCSB jucătorii arătați cu degetul de Gigi Becali: 

  • Adi Popa a jucat în două perioade, 2012-2017 și 2019-2020, unde a câștigat 8 trofee. Din 2021 și până în această vară a îmbrăcat tricoul rivalei CSA Steaua. 
  • Daniel Oprița a evoluat între 2002 și 2007, perioadă în care a câștigat două titluri și o Supercupă. A plecat direct la Dinamo, unde a evoluat numai 5 meciuri. Din 2019 este antrenorul Stelei.
  • Produs al Academiei Steaua, George Ogăraru, a îmbracat tricoul „roș-albaștrilor” între 1998 și 2006 și în sezonul 2008/2009, fiind legitimat de ambele formații care își asumă identitatea Stelei. Din 2020 se află în conducerea „militarilor”, unde a fost inițial președinte executiv, iar acum ocupă funcția de director al centrului de copii și juniori.

Ce a spus Alexandru Chipciu

Mijlocașul de 34 de ani a avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano, scor 3-1.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. - fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Chipciu înainte de startul conferinței, când probabil credea că nu e înregistrat.

Chipciu a fost extrem de dur și ulterior, după startul conferinței. 

„Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. 

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot! 

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta «fake»... Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic. Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a declarat Alex Chipciu, cel care a deschis scorul.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.