Liga 1

Gigi Becali dezvăluie cum l-a schimbat pe Florinel Coman: „I-am zis: «Bă, tu ai văzut ce face Ronaldo?»”

Florinel Coman // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 04 octombrie 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit marea schimbare pe care a făcut-o Florinel Coman (25 de ani), care se află în cel mai bun moment al carierei.

Extrema roș-albastră a contribuit la 11 goluri în acest sezon, în 14 meciuri, și continuă forma bună arătată în sezonul trecut. Iar Gigi Becali a explicat ce s-a schimbat la Florinel Coman, după ce în trecut nu dădea randamentul așteptat. 

Gigi Becali dezvăluie cum s-a schimbat Florinel Coman

„Pe Coman l-a schimbat familia, a făcut copil. Are o viața creștinească. Se spovedește. Vine preotul și îi sfințește casa din când în când. Când ai sfințenie, nu mai bei. El nu mai bea niciun strop. El era cuminte, nu mergea nicăieri, dar nu știai ce face în casă. 

E cuminte acum, stă cu copilul. Face antrenamente la sală și când e liber. El a luat exemplu lui Ronaldo. I-am zis «Bă, tu ai văzut ce face Ronaldo? El se antrenează și acasă.» Tu ce trebuie să faci acasă? El face acasă antrenamente, când e liber se duce la sală, acasă are nu știu ce biciclete, trotinete, motorete...”, a declarat Gigi Becali.

Am întâlnit o echipă cu experiență, care are jucători care știu să joace. U Cluj nu ne-a surprins. Știam că e o echipă căreia îi place să paseze. Am început bine, am marcat repede și am crezut că ne vom face un meci ușor. Dar nu a fost așa. Am fost egoiști la ultima pasă, dar fără să vrem. Rămânem cu un punct și ne pare foarte rău, pentru că ne-am propus să nu ne încurcăm acasă. Am avut ocazii, dar nu am fost lucizi în faţa porţii. Dacă făceam un meci foarte bun, câştigam cu siguranţă. Atitudine, cum să n-ai atitudine? Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm. Și trebuia să fim mai atenți la fazele fixe.

- Florinel Coman, după FCSB - U Cluj

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.