Liga Campionilor

Întrebarea care l-a iritat pe Luis Enrique, după Newcastle - PSG 4-1: „Cred că ai văzut alt meci”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Thursday, 05 October 2023

PSG a fost învinsă categoric de Newcastle, 1-4, într-un meci dominat autoritar de britanici.

Newcastle, revenită după 20 de ani în Champions League, a reușit surpriza serii. A învins-o fără drept de apel pe PSG, una dintre echipele cotate cu șanse la câștigarea trofeului.

Luis Enrique, iritat de o întrebare după Newcastle - PSG

La conferința de presă de la finalul meciului, Luis Enrique a încercat să găsească explicații pentru înfrângere. Iar întrebarea unui reporter l-a iritat pe antrenorul care a câștigat Liga în 2015, cu Barcelona.

„Ești dezamăgit de atitudinea jucătorilor? Pare că nu a existat o reacție a echipei”, a fost întrebarea unui jurnalist britanic, care l-a deranjat pe Luis Enrique.

Acesta a oftat și i-a răspuns categoric: „ Poate ai văzut un alt meci. Nu a fost nicio problemă cu atitudinea jucătorilor mei. Am avut atitudine pe durata întregului meci. Știam ce trebuie să facem. Rezultatul e corect, dar e prea dur. Sunt mulțumit de ce au făcut jucătorii mei, cu excepția deciziilor luate în ultimii 30 de metri”.

Acesta a continuat, potrivit : „În primul rând, eu sunt responsabil. Încă nu am vorbit cu jucătorii. Nu o fac după meci, pentru că sunt multe emoții la mijloc. Prefer să aștept să mă calmez. Îi felicit pe jucătorii de la Newcastle. Au meritat victoria, dar, o repet, rezultatul e prea dur și nu reflectă diferența reală dintre echipe”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.