Liga 1

Dan Șucu, despre negocierile cu George Copos: „Nu a fost ușor, eu sunt mai tranșant”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Thursday, 05 October 2023

Dan Șucu, actualul acționar majoritar de la Rapid, a dezvăluit cu au decurs negocierile cu George Copos, fostul finanțator al clubului, pentru preluarea bazei „Constructorul”.

În octombrie 2021, Dan Șucu, care încă nu era acționar la Rapid, a cumpărat de la George Copos baza de antrenament „Constructorul”. 

Ulterior, în martie 2022, Șucu dezvăluia suma tranzacției: 3,5 milioane de euro pentru 3 hectare. La această sumă s-a adăugat două milioane pentru baza „Coresi” și încă 5 milioane de euro pentru modernizare. Baza a fost gata în octombrie 2022. 

Dan Șucu, dezvăluiri despre negocierile cu George Copos

Acum, finanțatorul giuleștenilor, a dezvăluit cum a fost să negocieze cu George Copos.

„N-a fost ușor să negociez, dar eram la curent. Știam. Eu sunt mai tranșant, dânsul este tipul de persoană care mai vrea să discute și în alte zile”, a declarat Dan Șucu la Fanatik.

FOTO. Cum arată acum baza „Constructorul”

+13 Foto
Noua bază a Rapidului, foto: Raed Krishan - Gazeta Sporturilor

Dan Șucu l-a invitat la meci pe George Copos

Șucu a povestit și că l-a chemat pe George Copos la un meci pe noul Giulești, dar acesta încă nu a dat curs invitației.

L-am invitat la stadion de câteva ori, mi-a spus că se mai gândește. Mi se pare că îi este greu să vină. Mi se pare că are o problemă personală, pe care o înțeleg”, a adăugat Șucu.

  • George Copos a fost finanțator al clubului Rapid între 1992 și 2013. Cu Copos în fruntea clubului, Rapid a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA în 2006 și a cucerit 10 trofee: două titluri în Liga 1, patru Cupe ale României și patru Supercupe.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.